Den ytliga önskelistan

Låt oss vara lite ytliga och titta på vad jag önskar mig av tomten. 
 
1. En bakmaskin köksmaskin
Faktiskt galet att jag inte har en bakmaskin köksmaskin redan? Med tanke på hur mycket jag ändå bakar. Vill gärna ha en variant från Smeg eftersom jag älskar designen. Har ju en kaffebryggare från samma märke som ni vet. Vill helst smega ner hela mitt kök!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Tyg från svenskt tenn.
Jag spanar efter gardiner till fönstret i vårt kök och har sneglat på tyger från Svenskt Tenn. Kostar en liten slant ja, men med tanke på att en gardin är något som hänger uppe varje dag (eller jag vet inte hur ni gör med era gardiner?) så skulle cost per use till slut hamna på noll kronor. Eller nej, det skulle till slut hamna på att Svenskt Tenn har betalat mig för att hänga deras tyg i mitt fönster. Jo jag tycker att man kan räkna så. 
 
 
 
 
 
 
2. Dr Martens-kängor
Jag har ett par lågskaftade Dr Martens som jag har använt såååå mycket. Jag har också ett par i Chelsea-modell (halvthögt skaft) som jag använde extremt mycket under några år. Lite mindre senaste två åren men jag gillar dem fortfarande. Nu sneglar jag på ett par med högre skaft och knyt, fint att ha till klänning tänker jag. Plus att de ger en "I´m not a regular mom I`m a cool mom"-auroa, tycker ni inte?
 
 
 
 
 
 
Vi får väl se om tomten kommer med något av detta. 
 
Och med tomten menar jag alltså mig själv. Skägglös. Ihop med min egen plånbok. 

Kommentera gärna!
Anonym

Tips om du ska köpa bakmaskiner så köp på campade eller members. Du får minst 1000 kr billigare. 💁🏼‍♀️ Såååå värt köpet när man bakar bullar. 😍

Svar: ah tack för tips :)
Moa DeBruin

2019-12-05 ♥ 16:00:38
Anna

Fullkomligt ÄLSKAR mina Dr Martens och har ett par låga rosalilaskimrande ett par chelseaboots, höga gula i läder och ett par höga i roseguld i veganskt läder (eller vad det kallas). Villhöver ett par svarta (som på bilden) också! Tipsat om att Footway hyfsat ofta har rea på Dr Martens!

Svar: Villhöver är ordet för allt i mitt inlägg haha! Ska spana in Footway :)
Moa DeBruin

2019-12-05 ♥ 18:12:13
Kamilla

En bakmaskin är ju dock en sådan där maskin som bakar hela brödet själv... Bäst du ändrar till "köksmaskin" på önskelistan, IFALL någon annan än du skulle få för sig att köpa julklapp till dig.

PS. Såååå najs att ha en köksmaskin.

Svar: ah tänkte bara på vad jag ville göra med den haha ;)
Moa DeBruin

2019-12-05 ♥ 20:57:12
Stina

Åh, innan jag kopplade tänkte jag, wow bakmaskin, vad 1988 (årets julklapp mitt födelseår) , innan jag fattade vad du menade, jag trodde bakmaskin var en sån som bakar brödet färdigt och den snygga på bilden är en köksassistent/hushållsassistent. Så tips så du inte får 80-talsvarianten av någon som är gammalmodig som jag. PS. När jag skulle kommentera så råkade jag backa två steg och hamna på egoinas blogg 😂😂😂, hej morgontrött! 😘

Svar: hehe två olika saker tydligen, tänkte inte på det :)
Moa DeBruin

2019-12-06 ♥ 06:27:14
Petronella

Älskar också Smeg! Har deras vattenkokare och den knubbiga designen i pastellfärg lyfter hela köket. 😍 måste dock slå ett slag för Ankarsrums köksassistent! Den har mycket starkare motor och rymmer mycket mer deg än både Smeg och kitchen aid. Något för en riktig bakmorsa 😉

Svar: Ja jag har förstått att Smegs maskin inte är den starkaste... Men designen är ju trevlig alltså ;)
Moa DeBruin

2019-12-06 ♥ 10:04:17
Anonym

Men Ankarsrums finns ju också i 50-tals design och massa olika färger. Själv har jag den från när den hette Electrolux och i de hippa 70-talsfärgerna brunt och orange. 😁

Svar: najs! ska googla!
Moa DeBruin

2019-12-06 ♥ 22:17:44
birgitmaria

Man ska inte underskatta önskelistor oavsett ålder. Jag skulle gärna ha fler köksmaskiner, men jag behöver mer plats först. En köksö tex.

2019-12-10 ♥ 20:59:47 » URL: http://birgitmaria.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback