Fiskbensparkett

I betalt annonssamarbete med Golvshop.se 
 
Ursäkta men hur fint är det inte med fiskbensparkett? Mycket snajsigt tycker jag! Jag har aldrig bott i hem med fiskbensparkett. Vi har parkett i vårt vardagsrum men inte i det mönstret. 
 
Letar du efter fiskbensparkett har Golvshop flera fina varianter. Golven levereras i form av stavar och är avsedda att läggas som fiskbensparkett. En fiskbensparkett  är lätt att rengöra, tidlöst och hållbart. Det kan slipas om flera gånger om det skulle behövas.
 
 
 
 

Under 1500 och 1600-talet började parkettgolv användas i Sverige, då i slott och finare hus. I mitten av 1900-talet blev det vanligt i de flesta hem. Ett parkettgolv är mjukare att gå på än ett laminatgolv, men lika lättskött. 

 
 
 
 
Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort (på bild här) är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag med en varm nyans som åldras vackert. Timret i golvet sorteras efter kulör, ådring och kvistar för att golvet ska bli så fint som möjligt. 
 
 
 
 

Jag skulle välja den sista nyansen här, även om jag tycker att alla är fina. 

 

Golvet spikas eller limmas ihop och parkettstavarna kan läggas i olika mönster om man skulle vilja det, men vanligast och mest populär är alltså fiskbensparkett. 

 

Som sagt, jag tycker att den här typen av parkett är riktigt snyggt. Det känns klassiskt, något som står över trender med ett material som håller länge.

 

I betalt annonssamarbete med Golvshop.se


Kommentera gärna!
Mia

Ett s har försvunnit i rubriken 😘

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2019-12-07 ♥ 14:00:30
Ellinor

Oj. Brukar inte kommentera, men tror det är första gången jag sett ett sådant icke trovärdigt reklaminlägg här inne. Det är en sak om man har gjort ett betalt samarbete och fått ett golv liksom, men att skriva om det bara för att det ”är fint” utan att ens ha provat det blir bara fel. Lite som att rekommendera en mascara man bara sett på hyllan i butiken. Så tyvärr, nu blev det fel.

Svar: Nej jag har inte provat golvet och det är inte meningen att det ska vara trovärdigt ur den synpunkten heller :) Se det här inlägget som en ren annons, snarare än något annat. Bara att scrolla förbi om det ej intresserar
Moa DeBruin

2019-12-07 ♥ 20:48:59

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback