Grillnig och bio

Igår ryktades det om sol så vi packade oss iväg till skogen med några kompisar.
 
 
 
 
Vi grillade korv och jag fick utökad feeling.
 
 
 
 
Jag tänkte att bullarna skulle bli lagom ljumma och chokladollarna smarrigt mjuka. Men det slutade med att chokladbollarna blev smet och bullarna brända i botten. Barnen var lagom nöjda med mig. 
 
På eftermiddagen skulle jag och min man gå på bio med min bror och Hanna. Klockan var 16:00 när jag tog en promenad in till stan. Tydligen är jag så desperat optimistisk att jag inbillar mig att jo det ääääär lite ljusare på eftermiddagarna nu. 
 
 
 
 
På bion blandade jag chokladlinser i popcornen. Given mix. 
 
 
 
 
Vi såg Thomas Ledin-musikalen En del av mitt hjärta. Jag hade helt ärligt inte ens kollat upp vad den handlade om. Men jag visste att Edward af Sillén hade med saken att göra och jag älskar allt som Edward gör. Jag blev inte besviken nu heller. Filmen var SÅÅÅÅ bra! Bra manus, kul plottar, bra skådisar, bra ALLT. Jag är så imponerad hur de lyckas interagera musiken med handlingen utan att det blir krystat. 
 
 
 
 
Edward af Sillén är en person jag beundrar så himla mycket. Han och en annan manusförfattare som heter Tina Mackic ser jag verkligen upp till och inspireras av rent jobbmässigt. Mia Skäringer också! De är mina topp tre jag skulle bjussa på middag och ha tusen frågor till. 
 
A ja. Se filmen!

Kommentera gärna!
Sara

Vaa? Har vi sett samma film? Så himla ansträngt med musiken! Tror storyn skulle gjort sig mycket bättre som vanlig film

Svar: tycker du? jag ÄLSKADE musiken! Andra musikalfilmer har jag tyckt att det varit ansträngt men inte här. Vill sjunga med. HÖGT. Men fick ju begränsa mig pga bio ;)
Moa DeBruin

2019-12-28 ♥ 17:40:26
Anna

Min kompis sa också "det har blivit SÅ mycket ljusare på eftermiddagarna nu". Jag orkade inte stå upp för mig. Men ni har ju fel... 😂 mvh pessimisten

Svar: haha ändå härligt att vara positiv så här i mörkaste tider :)
Moa DeBruin

2019-12-28 ♥ 20:14:03
Mia

Mmmm. Neverstop och popcorn, måste testas!

2019-12-29 ♥ 16:56:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback