I betalt samarbete med badshop.se

I betalt samarbete med badshop.se
 
När man ska renovera badrum kan det här med att välja badrumsmöbler vara klurigt. Det ska ju gärna bli rätt från början, åtminstone om man vill slippa ändra om igen efter ett par år. Och det vill man ju helst. Slippa alltså. Det kan vara smart att skapa en tidlös grund och därefter lägga till detaljer för en personlig prägel. 
 
Badkar eller inte badkar då? Det är frågan.
 
Vill man ha ett badkar krävs en bra badkarsblandare, vilket kanske inte är det första man tänker på när man ska göra ett badrum. En blandare är till för att blanda varm- och kallvatten så att man kan bada i en behaglig temperatur. En badkarsblandare kan också vara det som är med och "sätter stilen" i badrummet. 
 
Om du letar efter badkarsblandare har Badshop ett stort utbud. 
 
Beroende på vad du gillar eller vilket behov du har erbjuder Badshop både klassiska blandare med två kranar men även mer moderna varianter. Det kan vara värt att fundera ett varv kring design och extrafunktioner. Badshop har omtyckta och pålitliga varumärken som Mora, Gustavsberg och Hafa.
 
Kanske vill du kunna duscha i badkaret eller enkelt kunna rengöra det? I så fall kan en badkarsblandare med ett tillhörande duschmunstycke vara smart. Som det här från Tapwell. Vi har en liknande blandare till vårt badkar och jag gillar att det är enkelt att rengöra badkaret eller skölja ur håret på badande barn. 
 
 
 
 
 
Här är en variant i retrostil från Hafa med så kallad tvågreppsblandare och handdusch. 
 
 
Tidlös design från Gustavsberg. Ettgreppsblandare i krom med svängbar pip.
 
 
 
 
En röd variant från Gustavsberg som verkligen sätter prägel på badrummet.
 
 
 
 
 
Som sagt, det kan vara värt att fundera ett varv kring design och extrafunktioner så att det blir rätt från början och resultatet blir ett badrum som håller i många år. 
 
I betalt samarbete med badshop.se 

Kommentera gärna!
Anonym

Jag gillar verkligen ditt nya sätt att lägga in annonser! Inte krystade samarbeten som man kan hitta på andra sajter utan klart och tydligt utmärkt som annons och information från annonsören. Inget trams där du själv låtsas vara storkonsument hos företaget. Blir mer som i klassisk media (inte sitter tex chefredaktören på Aftonbladet och låtsas som att hen har personliga samarbeten med alla som annonserar i Aftonbladet). Hoppas detta blir framtiden även hos andra bloggare! Måste även kännas kul för dig att kunna sälja plats på din sajt utan att behöva sälja dig själv på kuppen, tänker tillexempel på skillnaden mellan detta inlägg och en viss stor-bloggares reklamfilm där denne ses raka benen i en dyr lyxbil...

Svar: Vad roligt att läsa. Tack! Jag tänker också att det mer blir som en renodlad annons. Utan krusiduller. Och att de som är intresserade i så fall finner nöje
Moa DeBruin

2019-12-22 ♥ 12:03:24
Anneli

Instämmer - hatar när bloggare skriver ”min favorit hudkräm” ursäkta men du hade en annan favorit förra veckan och en annan veckan efter det!

2019-12-22 ♥ 21:51:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback