Mina mål 2019 - hur gick det?

Det är snart 2020! 
 
Jag gick tillbaka i arkivet och spanade in mina mål för 2019. Jag gillar att ha mål och visioner, både i jobbet och privat. Det motiverar mig. 
 
Hur gick det med mina mål för det gågna året då?
 
Mål 1: Vara ännu mindre på sociala medier 
Hm... Jag anser fortfarande att jag är för mycket på sociala medier men visst slösar jag mindre tid på det generellt. Jag gör också aktiva val i form av att läsa tidningar och böcker snarare än att slöscrolla telefonen. 
 
 
 
 
 
 
Mål 2: Slänga ännu mindre, handla second hand, resa klokt, äta vegetariskt
Det har jag infriat. Vi har fått in en vana att handla mat på ett smart sätt och ta till vara på allt i kylskåpet. Jag äter gärna vegetariskt även om jag absolut kan dra ner ännu mer på kött. Handla second hand, njaaa... Jag försöker att inte handla så mycket överhuvudtaget. Vad gäller att resa har vi haft ett flygfritt år.
 
Mål 3: Skriva klart och skicka in min bok 
Jag skrev klart min bok, skickade in till förlag OCH BLEV ANTAGEN! Så nedrans stolt över mig själv. 
 
 
 
 
 
Mål 4: Skriva minst ett manus 
Jag tror att jag menar manus till en serie? Det har jag inte skrivit något, fast jag har skickat in en pitch till SVT. Det kan man göra när som helst. Jag fick dock ett nej. Det gjorde inte så mycket för nu känns bokskrivandet roligast. Men att skapa en serie någon gång det ska jag göra. Jag har massor av idéer.
 
Mål 5: Satsa ännu mer på kreativt skrivande 
Här menade jag att jag ville gå från det kommunikativa skrivandet till mer kreativt skrivande. Jag blev bland annat anlitad att hålla en workshop i kreativit skrivande. Det gör jag gärna mer av. 
 
 
 
 
 
 
Mål 6: Sluta träna. 
Haha... Jopp. Jag sa upp mitt gymkort som bara stressade mig. Nu går jag promenader varje dag och styrketränar hemma. En skön nivå.
 
Mål 7: Fortsätta göra kul grejer med familj och vänner 
Det har jag gjort. Familjeresan till Tyskland var en höjdpunkt 2019. Barnen längtar tillbaka. 
 
 
 
 
 
 
Nu filar jag på några mål och visioner för 2020.

Kommentera gärna!
Emma

Låter som det gått bra för dig med dina mål 2019 :)

2019-12-24 ♥ 23:26:28 » URL: http://pemmisemmis.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback