Vi har ett namn

Min bok har ett namn!
 
Jag kommer inte att berätta det ännu men det känns mycket trevligt att ha döpt den. Det var förlaget som kom med förslaget (rimmigt värre). Själv hade jag fullkomlig hjärnsläpp och kunde plötsligt inte komma på en enda rolig titel?? Funderade så länge att mina idéer till slut bestod av:
 
1. En bok
2. En liten bok
 
Typ.
 
Inte så intressant kanske. 
 
I övrigt håller jag just nu på att redigera manuset. Redaktören har gått igenom berättelsen och det vi nu redigerar är logiska luckor av typen "på sida ett säger Gunnar att han älskar gröna bananer men på nästa sida äter han en brun banan". Vi kollar också igenom karaktärernas utveckling. Typ "i början är det jätteviktigt för Fia-Lotta att bli bäst på kattdressyr men i slutet spelar det ingen roll för henne längre, förtydliga varför". Ungefär så. Obs! Skriver varken om bananer, Gunnar, Fia-Lotta eller kattdressyr men ni fattar. 
 
Det är inga stora ändringar, men några.
 
Jag är glad över erfarenheten som min skrivkurs gav mig i form av feedback, att jag är van vid det nu. I början av kursen var det superjobbigt att få feedback och jag kände mig USEL för varje kommentar. Nu tänker jag att feedback är superbra för det betyder att vi gör texten ännu bättre. Alla berättelser tåls att jobba om.  
 
 
 
 
 
Förresten. Jag vet att flera av er är intresserade av det här med böcker och skrivande så jag vill tipsa er om en blogg jag hittade häromdagen - nämligen den här. Massor av intressanta inlägg om skrivande och bokutgivning. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Heja Moa!!! 🌹

2019-12-03 ♥ 13:53:41
Anna Maja - Littermentärt

Åh, jag som trodde jag skulle få veta! Men den som väntar på något gott osv.. ;)
Har du avslöjat vilket förlag den ska ges ut på förresten?

Svar: ja absolut, Rabén&Sjögren :)
Moa DeBruin

2019-12-03 ♥ 18:54:46 » URL: http://littermentart.blogspot.com
Therese

Lycka till !!

Svar: tack!
Moa DeBruin

2019-12-03 ♥ 18:54:49 » URL: http://https://antram.se
Helena

Så spännande att följa din bokutgivning!! Tack för bloggtipset, läste en hel del inlägg på raken, och kände först visst hopp om att kanske en dag få ett manuskript antaget, och sen en viss förtvivlan att det ska vara så svårt att både bli utgiven och speciellt att leva på författandet. Men visst, jag har aldrig trott att jag skulle bli golfproffs så varför envisas jag med att hoppas på en författarkarriär? ;)

Svar: Ja, att leva på enbart böcker tror jag är svårt. Där emot går det ju att försörja sig på att skriva om man breddar sitt skrivande. Jag bloggar ju och jobbar som kommunikatör vilket innebär massa skrivande :) Är det något du måste lova mig så är det att INTE ge upp din dröm!
Moa DeBruin

2019-12-03 ♥ 22:35:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback