Spiderchick

Frukostvanor
Imorse ville mina barn ha korvstroganoff till frukost. Jag var på väg att utbrista NEJ men sedan kände jag - varför inte?
 
Så dom fick korvstroganoff.
 
 
 
 
 
 
Gårdagens alltså. Jag ställer mig inte och lagar middag innan klockan sju på morgonen, givetvis. 
 
Jag har väl förresten nämnt min moster som sedan urminnes tider startar varje morgon med en kaffe och en kaka på sängen?? Det är eventuellt den vana som jag mest av allt i världen önskar kopiera. 
 
Sabina

Jag brukar vara ganska illamående på morgonen, så skulle aldrig falla mig in att äta en smörgås eller så innan jobbet. Men en bit marabou kan hända glider ner då och då 07.00 på morgonkvisten :P

Svar: man gör vad man måste! ;)
Moa DeBruin

farmor

Själv åt jag, med stor behållning, en rejäl portion av gårdagen stuvade vitkål. Kall :)

Svar: möms!
Moa DeBruin

Moa

Men vänta, va? Korv stroganoff med pasta?? :)

Svar: jaaa, äter du med ris?
Moa DeBruin

Pernilla Andersson

Haha
Ja varför inte
Klart vill dom ha korvstroganoff ska man ta det.

Min son får pannkakor ibland till frukost.
Bara dom äter är det bra..👍👍

Carro

Lagad mat på morgonen är kanon och gott dessutom :)

Anna

Min mormor (som tyvärr inte lever längre) startade också dagen med kaffe och kaka så länge jag kan minnas iallafall. Hon hade till och med en kaffebryggare vid sängen som hon laddade på kvällen och tryckte igång när hon vaknade vid 5-snåret på morgonen, liggandes i sängen. Saknar henne!

Svar: åh <3
Moa DeBruin

Anonym

Här är vi utslagna i influensan och barnen har valt gårdagens lasagne och billys med oboy till frukost. Bara dom äter så. 😊

Pia

Jag åt pyttipanna till frukost idag 😂 Men dedär med kaffe och kaka på sängen kanske man ska ta efter, då kan ju dagen bara bli bra tänker jag 😁

Fröken Tö

Kaffe och kaka på sängen är en god vana tillika ett MÅSTE för att jag ska gå upp. Min älskade make väcker mig varje morgon när allt är fixat och klart, kärlek! 💕 Finns inget bättre sätt att vakna till på, för en morgontrött filur som mig, än under fluffigt duntäcke med rykande hett kaffe och en liten hembakt kaka.

Kan hett rekommendera andra att pröva, det är så mysigt att prata igenom dagen som ligger framför en, mentalt förbereda sig på vad komma skall och sakta vakna till.

P.s: Detta är inget nytt påhitt, utan denna vana har vi (läs:min man) hållit uppe hela tiden vi varit tillsammans ❤ Kakorna turas vi om att baka, men det sker aldrig på morgonkvisten.

Svar: LÄGG av vad mysigt!!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress