Låt oss ta pulsen på mina elefantöron

Hur går det för mina elefantöron då, undrar ni säkert.
 
Jo tack det går bra. Min lilla kennel består fortfarande av fyra stycken ganska kortväxta men ändå alerta elefantöron (jag har inte haft varken tid eller lust att uttöka mitt stall på länge). 
 
 
 
 
För ett tag sedan fick de flytta från mitten av vardagsrummet till en hylla ovanför vår tv-soffa, som ni ser. De verkar helt ärligt trivas så där på den platsen men just nu råder det bostadsbrist i vårt hushåll så de får gilla läget.  
 
En av elefantisarna växer snett på grund av en gammal fotbollsskada åsamkad av yngre människa men mår efter en tids rehabilitering bra (boll på skört elefantöra är inte att rekommendera).
 
 
 
 
De yngre elefantisarna (tonåringarna) har sedan flytten stannat något i växten vilket kan vara en blandning mellan att de har nått puberteten och att de får mindre solljus nu än innan. I framtiden ska jag försöka se till att de får möjlighet att bo större och ljusare. Då kanske växten får fart igen.
 
 
 
 
På tal om elefantöron huuuuur smart är inte denna lilla kruka?
 
 
 
 
Som en bärsele för elefantöron-sticklingar. 
 
Tyvärr vet jag inte var bilden är ifrån? Om någon vet - hojta gärna till så länkar jag gärna till eventuell sajt. Uppdatering: Här har Trendenser skrivit om krukan. Design Moa Gustafson (snyggt namn).
 

Kommentera gärna!
Josefine

Trendenser rapporterade om krukan efter något student evangemang på Umeå U:
http://trendenser.se/2017/november/up-coming-moa-gustafson.html

Svar: tack snälla!
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 19:28:09
JHH

Åh! Elefanter ♡ Har också en farm hemma hos mig med moderplantor, tonåringar, förstfödda som fått egna ungar som till och med fått egeb kruka (stort), bebisar som klarar sig på egen hand och bebisar som hänger kvar vid mor. Snart skall även jag uppdatera läget i min farm. Åh Älskar dessa blommor och dessa typ av inlägg.

Svar: You go girl on your farm! :) <3
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 22:52:45 » URL: http://jhh.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback