Spiderchick

Korv-väskan
Medan andra bloggare köper Prada och Gucci-väskor köper jag en... KORV-VÄSKA!
 
 
 
 
 
 
Eller ja, det är en termos som man kan ha mat i, soppa, köttbullar och makaroner eller vad som helst. Men jag kallar den för korv-väska. Den har till och med ett band som man kan hänga över axeln.
 
 
 
 
När vi var på barnens handbollsturnering för ett tag sedan hade våra kompisar med sig en sådan här termos med korv i och sedan dess har jag inte kunnat släppa hur fantastiskt smart det är. Så när jag såg en sådan termos i en butik i veckan var den mer än TAGEN. Så att säga. 
  
Idag hade nioåringen handbollsmatch hela förmiddagen och med oss var naturligtvis vår nya familjemedlem fylld med kok-korv. Bröd och ketchup hade vi också med. 
 
So long dyra köpekorvar! So long svinlånga köer! So long swish-nummer som inte fungerar! See you never again. 
 
Orkar nästan inte med hur smart och praktisk jag har blivit.
Ida

Var är den köpt? 😍😍

Svar: hehe nä precis.
Moa DeBruin

Stina

Åh en sån vill jag också införskaffa! Vart köpte du din?

Anonym

Var först inne på Egoinas blogg och trodde jag fortfarande var de (tills jag läste om barnen) och tänkte att vilken sjukt otippad sak att köpa för hon känns ju inte alls som någon friluftsmänniska som brukar behöva ha korv med sig😂

Rebecca

Underbart! Klassisk vintermat! Två termosar med sig, en med varm oboy och en med korv. Så får man vara försiktig att inte ta fel!!

Pia

Rebecca: Hahaha, fy vad äckligt att råka dricka korv-vatten!! 😂😂

S

Som sann fotbollsmorsa kommer här ett till tips, pannkaka i muffinsformar. Sylt i tub och sprutgrädde till 👌🏻

Svar: Är det sant? Funkar det?
Moa DeBruin

Anonym

Länka gärna! Söker med ljus och lykta efter vettig korvtermos (som helst inte är för dyr😂)!

Svar: Kolla Clas Ohlson :)
Moa DeBruin

Nina

Åh så smart! Undrar vad mer man kan ha i som blir lika praktiskt? (Pannkakor i muffinsformar med flasksylt var ju också oerhört genialiskt! Måste väl funka med vilket ugnspannkakerecept som helst väl?)

Anonym

Men kom igen tagga butik pronto för fan 😂😂😂😂 we all need this NU! 😍😍

Anneli

Använd korv-vattnet till att röra ut pulvermos med så har ni en halv special!

Svar: haha!
Moa DeBruin

joakimramqvisthallin.blogg.se

Praktiskt och inte lika dyrt m den "väskan", för att ej tala om den yta och ytlighet som många bärande av "inneväskor" visar, nej,--- mkt bra initiativ där, ;-)..

Anonym

🙌🏻 Vi införskaffade fyra sådana till en förskola jag jobbade på. Vips så kunde vi enkelt dra på heldagarsutflykt utan att be päronen krångla med lunch matsäck! 👌🏻 Mina egna barn gillar inte kokt korv tyvärr. Men ett superbra hack är att du kan göra pizzabullar av en sån där färdig kyld pizzadeg. Kavla ut, bre på tomatsås, hackad skinka och riven ost, skär i bitar och grädda som bullar. Inte lika gott som egenjäst deg men så smidigt och klart godkänt! Sist jag var på cup med sonen funderade jag över varför jag inte gjort en megasats med smoothie. Det tänker jag göra nästa gång! Är också trött på dyrt mellanmål/lunch och långa köer...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress