Måndagslista med musiktips och grejer jag borde ta tag i

 
Du är tvingad att tatuera något i svanken, vad gör du?
Springer och hoppas att tatueringsnålen inte följer efter. 
 
En grej jag skulle vilja lära mig.
Skriva manus. 
 
En bild från mitt vardagsrum:
 
 
 
 
 
Ett vackert bokomslag:
 
 
 
 
 

Vilken är den godaste grönsaken?
Grönkål. Otroligt gott att göra chips av. Eller stuva. Eller steka ihop med fetaost och vitlök. Upptäck grönkål säger jag bara!

 

En grej som stör mig i vardagen.

Att det ibland känns som att vi inte ens hinner hälften av vad alla andra hinner med i ett hushåll. Om vårt hushåll är som ett isberg i havet så är vi bara på toppen av det där berget och putsar lite. 

 

En grej jag borde ta tag i.

Don´t even get me started... Min bloggsida skulle till slut bli för tung att ladda om jag skrev ner allt.

 

Ett musiktips?
Jag har faktiskt ett tips - Vargas och Lagola. Superbra! Särskilt låter Selfish. Jag skulle fett gärna se dem live. 

 

 

 

 

 

 

Hur går man inte ner sig fullständigt i vintern?

Man lagar massa göttig mat. Det är det enda rätta. Att lägga sin tid i köket när man ändå inte har lust eller möjlighet att vara ute i kolmörkret. Jag har ätit SÅ mycket gott under januari och februari, orkar inte ens. 


Kommentera gärna!
Tiff

Hej! En kollega tipsade om en bok som hon lät några gånger för sina barn i 6 års åldern, den heter Barnen i Kramdalen. Jag undrar om du har läst den och vad du i så fall tyckte om den? Den lät spännande och bra, handlar om att lära barn om integritet, nättroll och taffsare. Tänkte eftersom att du ändå pluggar inom ämnet vore det intresant att höra vad ni gillar boken om ni läst den? Tack för en bra och underhållande blogg i övrigt och se till att ha en fin dag :)

Svar: Japp den har jag läst :) Det var ett tag sedan nu men jag vill minnas att den var bra. Jag har ingen djupare analys av den men tänker att alla böcker som på ett barns nivå öppnar upp till att prata med barn om viktiga ämnen är bra böcker. Såg att den fanns på bibblan, spana in den där!
Moa DeBruin

2019-02-18 ♥ 10:51:49
Maria

Hej! Nyfiken på hur du gör med grönkålen, fetaost och vitlök 😊

Svar: Svartkål passar bäst, den steker jag i olja tillsammans med hackade vitlök och smulad fetaost. Så enkelt och såååå gott!
Moa DeBruin

2019-02-18 ♥ 10:54:33
Linda

Om jag hade vart tvingad till tatuering i svanken (gillar iofs att tatuera mig) så skulle jag lätt skriva no more fucks to give 😂😂

Svar: jaaaa! det hade nog jag med :)
Moa DeBruin

2019-02-18 ♥ 21:17:46
Anonym

Känner verkligen igen mig i det du skriver om att inte hinna med allt "alla andra gör" i vardagslivet. Har precis den känslan, har känt mig så ensam och stressad av det. Var på ett sätt lite befriande att läsa att det finns andra som också tänker så. 💖

Svar: Du har en likasinnad i mig for sure!
Moa DeBruin

2019-02-18 ♥ 21:44:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback