Melodifestival med minnen och återförening

Vi ska strax iväg på genrep av fjärde delfinalen i Melodifestivalen. Den hålls i år i Lidköping och Lidköping är typ grannstad med Skövde. 
 
Senast vi var på Melodifestival i Lidköping var för fem år sedan.
 
Då var nioåringen fyra år och hade en egen skylt med sig. 
 
 
 
 
 
Lite coolt ändå att kunna skriva pappa på heja-skylten? Ni minns kanske att min och hans band Ammotrack stod på scenen? Andra chansen var det då. 
 
De fick höga betyg av recensenterna.
 
 
 
 
 
 
Tyvärr gick de inte vidare till final. Men jag minns att de hade ett sådant OTROLIGT stöd i arenan, lokalt band som de var och allt. Produktionen fick inför själva tv-sändningen be publiken att inte bara applådera Ammotrack utan visa stöd även för de andra artisterna. Hehe. Här kan ni läsa inlägget jag skrev dagen efter. 
 
I veckan var min kära man med i radio med trevliga nyheter. 
 
 
 
 
Här kan ni lyssna:
 
 
 
 
Eller här

Kommentera gärna!
Lisen

Det va deras låt som ledde mig till din blogg för fem år sedan :)

Svar: Jasså? Så kul 😄
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 12:50:51
E

Underbar västgötska! Så charmig dialekt (jag själv härstammar från Skövde). Själv behöver man stå ut med dryg stockholmska var eviga dag. 😫

Svar: hehe ja det svänger lite om min karl! Och mig med
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 17:00:21
Maria

Såg dig i kön in till arenan idag och ville gapa - hallå spiderchick! Men tänkte att du inte ville bli störd... Har sett dig en gång förut i Skövde city (är från Skövde jag med och har läst din blogg sedan typ 2008) och ångrade mig då att jag inte bara gick fram och berömde dig. Å nu vågade jag inte heller. Men det finns ju iaf en anledning till att jag fortf läser din jordnära blogg efter alla år. Lyssnade även på din och Regina podd och kände att herregud - börja jobba med radio för du har så behaglig och lugn röst att lyssna på! Jaja, ville bara få tummen ur å ge lite beröm. Kram!

Svar: Åh tack snälla vad glad jag blir :) Hade bara tyckt det vart roligt om du sa hej! Gör det nästa gång :)
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 17:14:47
Anonym

Vad jobbar din man med när han inte är en rocker?

Svar: han jobbar som säljare (låter ju fett lökigt, men han har ett väldigt roligt jobb som han trivs mycket bra med :) )
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 18:04:49

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback