Respons

Jag har mycket just nu. 
 
Bland annat ska jag ge respons till några av mina kursdeltagare i skolan. Vi håller på med var sitt stort skrivprojekt som vi feedback:ar varandra på. Det är otroligt givande men det tar också tid. Dels vill jag ge välgrundad och givande repsons och det innebär att jag måste läsa texterna igen och igen för jag är expert på att läsa fel eller bara snappa upp delar. 
 
Min hjärna jobbar nämligen i snabbaste laget. Som när jag exempelvis läste Silverräven istället för Silvervägen. Och jag accepterar det? Jag är liksom ingen som grunnar eller stannar kvar vid saker utan ba - jaha där stod det silverräv vidare till nästa grej. 

Jag har alltid varit sådan. 
 
Det gör mig till en kvick tänkare, en person som är bra på att komma med idéer och lätt ser helheten. Men det gör mig även till en person som är kass på detaljer och som verkligen måste lägga tid på att läsa noooooga om det ska bli rätt. 
 
Jamenar tänk om jag hade gett respons till personen som skrev Silvervägen och ba åååå vilken gemytlig liten historia du har skrivit om en silvrig rävDet hade varit lite pin. Mot mina kurskamrater vill jag inte vara pin. 
 
 
 
 Här sitter jag och skriver. Och ja, vi har blivit med pingisbord. Korrekt noterat. 
 

Kommentera gärna!
Nathalie

Jag är precis som du beskriver det. Läser snabbt och tolkar det som står, oftast utan att lägga nån större värdering i det. Många gånger har jag dock lagt en värdering i det jag har läst fel och har med det gjort bort mig flera gånger 😵

Svar: Feel you!
Moa DeBruin

2019-02-07 ♥ 19:12:19 » URL: http://naatly.se
Jessica S

Dina blommor! 👍🏻👏🏻 för jag tar för givet att det är dina och inte din mans?!?🤔 Så stereotypt tänkt av mig... dom som klättrar sig upp - vad är det? Och hur får du dom så fina? Från en som knappt kan hålla liv i en garderobsblomma😱

Svar: Det är väldigt mycket mina blommor ja ;) Jag vet inte vad dom heter faktiskt? Men det är ju sådana som ofta kommer på en rund båge? Med tjocka blad. Dom växer som ogräs och jag låter dom klättra upp i gardinstången med lite hjälp på traven :)
Moa DeBruin

2019-02-11 ♥ 06:38:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback