Spiderchick

Sämst mamma punkt se
Usch. Den här söndagen startade inte alls bra. 
 
Jag känner mig som sämst mamma i stan på grund av urkass tålamod. Ibland kan jag se så tydligt hur det är min reaktion på något som vevar upp en konflikt som inte ens hade behövt bli så stor om jag bara hade tagit ett extra andetag. Well that escalated quickly kan jag liksom höra en röst inom mig mumla.
 
Att säga förlåt och förklara varför man blev arg hjälper såklart men jag kan bli så ångestfylld och verkligen känna mig som en extremt världssämst förälder. 
 
Lite lustigt att jag kort efter bråket imorse skulle kolla en sak i vår bokhylla och drog ut den här boken, av en slump.
 
 
 
 
Jag visste inte ens att jag hade den boken hemma. Jag måste ha fått den i något pressutskick-sammanhang? 
 
Jag slog upp en sida på måfå och läste dessa rader.
 
 
 
 
 
Alltså... Vad är oddsen? 
 
Jag tror att någon försöker få mig att må lite bättre.
 
 
Sandra

Vad fint!<3 /Hon som surat på sambon för att han tog sig an en extra söndag på jobbet istället för att umgås med mig. Jag relaterar alltså :)

Svar: 😊❤️
Moa DeBruin

Anonym

Du är en undrbar mamma men även en människa! 😘😘❤️❤️❤️

Emelie

Bara att man känner sig som en dålig förälder ibland tycker jag bevisar att vi verkligen bryr oss och vill vara bra. Hoppas det blir en riktigt bra dag imorgon!

Anonym

I hear you sis

Hanna Karlsson

Jag kan också bli arg på barnen. Senast igår kväll när dottern bestämt sig för en sak som jag inte kan påverka. Då blev jag så arg. 😔 Kände mig sämst så det var bra att läsa det här inlägget. Då kände jag mig mindre ensam faktiskt.

Svar: Skönt att höra att fler kan få samma känsla! Arg kan man ju alltid bli men ibland känns det som att man inte hade behövt göra saker till en stor grej om man bara hade haft en gnutta mer tålamod
Moa DeBruin

Anonym

Tips är att följa den författaren på instagram om du inte gör det redan. Så bra konto! Hon heter attvaljavrede

Svar: har hört talas om, men har ej följt aktivt :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress