Skotten

Ni kan kalla mig skotten!
 
Jag vaknade imorse och insåg att snön var tillbaka. Vad gjorde jag? Jo jag gick ut och SKOTTADE! Det har aldrig tidigare hänt att jag varit så het på snöskyffeln men nu tänkte jag att om någon i kvarteret ska vara först på´t den här morgonen så ska det vara JAG! För omväxlings skull. 
 
Jag såg framför mig hur grannarna skulle komma ut en stund senare och CHOCKAS av barmarken på vår sida staketet. 
 
– Væ i hilvøde ær de som pågår?? skulle de utbrista på danska och inte tro sina ögon. 
 
Uppfylld av tanken gick jag ut och skottade. 
 
 
 
 
 
 
Jag var till och med ute på trottoaren och fick möjlighet att skapa skott-gränsen mellan oss och vår närmaste granne. Den gräns som de alltid har skapat under alla år. 
 
 
 
 
 
 
HA! 
 
Va? Om det är så att jag för något slags icke logiskt skottnings-krig mot grannarna som ingen vet om och antagligen inte heller skulle bry sig om?
 
JA!!

Kommentera gärna!
Anonym

Jag är antagligen den enda, men jag behöver se mer av skottgränsen för att få någon ro. Den ser så malplacerad ut i förhållande till staketet. HUR SER UPPFARTEN UT I ÖVRIGT?! Snälla hjälp nig att få förståelse för detta genom en större bild. / MVH Tjej med nervöst break down pga mystisk skottgräns.

Svar: haha jag är enig med dig att skottgränsen borde gått ända fram till staketet. Tyvärr är jag ingen perfektionist i det avseendet. MEN! Tur för mig så kom det en plogbil någon timma senare och röjde hela gatan, ink skottgränser
Moa DeBruin

2019-02-22 ♥ 06:35:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback