Spiderchick

Snälla svara på veckans fråga i min blogg
Japp då kör vi ännu en omgång av det otroligt uppskattade temat "snälla svara på veckans fråga i min blogg".
 
Den här gången skulle jag vilja veta vilken typ av spoilerperson ni är? Det vill säga hur känsliga är ni för att få serier, filmer, böcker eller andra typer av handlingar avslöjade för er innan ni själva hunnit ta del av det?
 
1. OkänsligaOlinda
OkänsligaOlinda är en enda stor vandrande spoiler. Olinda har inga problem alls att få handlingar berättade för sig. Faktum är att hon gärna på förhand googlar slutet på serier, läser sista sidan i en bok eller tar reda på vem som fick vem i amerikanska Bachelor. 
 
2. MellanKänsligaMinna 
Minna vill gärna veta den övergripande handlingen om saker och ting men helst inte slutet. Slutet kan man ta reda på i... Slutet. Fast skulle någon råka spoila är det inte hela världen. Jorden fortsätter snurra ändå.  
 
3. KänsligaKerstin
Har du sett den där nya filmen som handlar om att... OPP OPP OPP! STOPP! KänsligaKerstin vill inte höra en microdel av handlingen i en film som hon inte har sett. Hon tittar aldrig på trailers, kollar aldrig upp några betyg på IMDB och skulle aldrig för sitt liv få för sig att googla något. Kerstin vill bilda sig sin egen uppfattning. Punkt. 
 
Nå?
 
Själv är jag Olinda. 
 
 
 
 
Anonym

Olinda!

Hanna Karlsson

Jag är Kerstin, det är ingen katastrof om det blir spoilat. :-)

Julia

Lätt Olinda! Känns nästan skönt att få veta för att slippa bli besviken på slutet 😅

Johanna

Olinda här🤭

Hanna

Minna här! Ser inte en film eller serie innan jag vet genre/vad den handlar om. Och inga problem om nån skulle råka spoila något.

Emma

Är absolut Minna men kan med vissa filmer vara Kerstin. Ibland vill jag helt enkelt inte veta något alls just för att inte vara färgad på något sätt när jag väl ser den, men det är väldigt sällan. Vill gärna veta den övergripande handlingen av något. Hur ska jag annars veta om saken i fråga är värd att lägga energi på? 🤷🏼‍♀️

Anonym

Mellan är jag...

Mari

Helt klart Olinda!
Googlar serier och läser i princip alltid slutet i boken först 😂
Står inte ut med cliffhangers!!

Nathalie

HAHAHAH lätt Kerstin! Jag får panik när någon ska börja prata om handlingen i nåt, till och med när jag inte ens tänkt se serien/filmen för det kan ju faktiskt hända att jag någon gång vill se den 😂 Nu har jag ju i och för sig minne som en guldfisk så antagligen hade jag glömt det lika snabbt som jag hörde det.

Anonym

Olinda här med och det driver min sambo till vansinne 😂

Anonym

Minna

Sofie

Jag är också Olinda, till min mans stora förtret 😂

Carro

Solklar Olinda här 😂
Tänker att skulle något hända så att jag inte kan t.ex läsa klart boken så vet jag iaf hur den slutar 😂🙈

Svar: Haha... :)
Moa DeBruin

Ida

Är en bladning mellan Minna och Kerstin! Ser gärna trailers och rekar innan filmen, men är 100% emot spoilers!!

Jenny

Minna här. Kollar dock aldrig upp betyg och så för tycker oftast inte som recensenterna ändå 😊

Anonym

Okänsligaolinda gillar inte att kolla på film haha

Amanda

Jag är en blandning mellan Kerstin och Minna. Min syster är Olinda och när hon för första gången berättade att hon alltid läser sista sidorna i en ny bok blev jag mer än bestört! =))

Anonym

Kerstin! Haha...

Marielle

Åh, det beror helt på! Är det något jag verkligen bryr mig om och så (typ Harry Potter när det fortfarande släpptes nya böcker) så är jag superkänslig och typ gråter om något blir spoilat. Annars är jag mest "Meh". Tröttnar jag på en film eller bok typ så händer det ofta att jag googlar slutet. Haha, jag slutade jag följa Greys Anatomy för hur många år sen som helst för att jag tyckte det blev dåligt när de slutade vara interns men googlar ploten ibland för att se hur det går för karaktärerna.

Svar: så sött att du ändå vill veta :) <3
Moa DeBruin

Anonym

Olinda.. Även om jag ibland väljer att inte kolla klart om någon spiolat så pass att filmen/serien verkar trist xd

Anonym

Jag är Olinda och lever med en Kerstin, inte helt lätt varken för mig eller Kerstin!

Svar: vad gör man inte för kärleken?
Moa DeBruin

Anonym

OkänsligaOlinda :)

Hanna

Lätt en Kerstin. Tror på att spoliers är berättigade med dödsstraff!

Anna

Oj jag är en blandning av olinda och kerstin! Ex avengers/hobbit etc dvs filmer jag faktiskt bryr mig om där får inte ens trailern gå på! Allt annat: totalt immun

Sandra R

Jag är Kerstin, helt klart. Tycker inte ens om att se programinledningar där de visar vad som kommer att hända i avsnittet. Brukar stänga av ljudet och blunda. :D

Daniela

Minna här👋

Sandra

Beror på! Är det t.ex en serie jag tittar på är jag Kerstin så in i bomben, jag vill ju själv ta reda på vad som händer i nästa säsong. Men om man vill få mig att börja titta på en serie så skadar det inte att berätta för Minna om handlingen lite så jag får upp intresset.😊 Kan också berätta att jag är en stolt (not) skapare av en Kerstin då min syster efter flera veckor äntligen skulle gå och se ”Titanic” (jag såg den minst 10 gånger på bio = Leo forever) och jag utbrister ”Men det är ju så sorgligt när han dör på slutet!” Jag får typ inte berätta nästan nånting för henne längre.😂

Svar: haha vilken megaspoiler ;)
Moa DeBruin

NEC

Jag vill inte ens veta hur många säsonger det finns av en serie. Blir tokig på "ja första säsongen är bra men vänta bara på nästa". Då vet man ju redan att de inte hinner reda ut sin relation/hitta mördaren/huvudpersonerna överlever etc

film&serier bloggen

Jag är helt klart en Minna !

Cecilia

Minna men Olinda om jag ser/läser någon seg serie/bok då kan jag bläddra till slutet för att se hur det går. Om det är värt att läsa hela vägen. Eller googla serien för att se hur många säsonger det finns osv.

Anonym

Definitivt en olinda, älskar att få veta slutet innan! Om jag vet hur det slutar kan jag njuta av filmen/boken i lugn och ro. Det driver min man till vansinne som helt klart är en Kerstin!

Stina

Jag är Minna, men mitt ex vad en riktig Kerstin.

En gång när jag var riktigt riktigt riktigt jävla asförbannad på honom så spoilade jag slutet i sista filmen av en triologi vi köpt biobiljetter till och skulle se några dagar senare (jag hade läst böckerna, inte han). När den scenen kom gav han mig såklart en riktigt irriterad blick. Grejen var bara att hela sista scenen (som jag spoilat) egentligen inte är sista scenen, utan en av huvudpersonerna TÄNKER att det SKULLE kunna vara slutet. Så efter det kommer det riktiga slutet - som jag alltså INTE spoilat.

Mitt ex sa senare att jag möjligtvis är ett ondskefullt geni, eftersom att spoila något för honom är oförlåtligt. Men att fejkspoila som jag gjorde var tydligen något som gjorde att slutet på filmen blev ännu mer chockerande, och således hade jag gjort hans biobesök bättre än vad det hade blivit om jag inte fejkspoilat,

Men ja, han är verkligen en ny nivå av Kerstin.

Svar: haha... vilken twist!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress