Spiderchick

Snöfall med moment 22
Har det snöat hos er?
 
I Skövde har det snöat EN MASSE! Konstant i två dagar typ. Igår kväll slutade det äntligen komma vitt från himlen och familjen Spiderchick tänkte att det kanske var dags att skotta lite. Kanske skapa någon slags gång fram till ytterdörren?
 
 
 
 
 
 
Och ja, det hade vi gärna gjort om det inte vore för att vi FÖRST tydligen måste skotta fram vår snöskyffel??
 
 
 
 
 
 
För två dagar sedan stod den prydligt uppställd någonstans i trädgården men nu är den spårlöst försvunnen under snömassorna. Ingen vet var den är? Vi har letat men det är som att leta efter en nål i en höstack. Eller som att leta efter en skyffel i en snöig trädgård, i vårt fall. 
 
Vi får helt enkelt invänta att snön smälter innan vi kan skotta. Vilket känns som ett moment 22.
 
Jag har inte kollat status på våra grannars trädgårdar ännu men jag tippar på att de har barmark fram till dörren. Och att vår framsida är den mest igensöade i kvarteret. I år igen. 
Sofie

Hahaha skrattade högt av detta inlägg :D

Anna

Själv har jag skottat med en jävla spade! Då vår snöskyffel också är spårlöst försvunnen. Orkade enbart skotta så det precis går att backa ut bilen, för att ta sig till dörren är det pulsa som gäller! 😜

Svar: Bra kämpat!!
Moa DeBruin

IA

Tips: "Ställ den på ett ställe så ni vet var ni har den"..*not*

Nathalie

HAHAHAH fyfan vad jag blir glad och lycklig över att inte bo i hus när jag läser sånt här 😂 Jag skulle antagligen konkurrera hårt med er eftersom jag aldrig skulle orka skotta. Snöar hellre in då 😂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress