Tre serier jag följer just nu

Det har börjat så många bra serier! Tre stycken närmare bestämt vilka jag alla, tro det eller ej, följer i realtid. Nya avsnitt släpps på måndagar så första dagen i veckan är just nu en GULDGRUVA i tv-soffa-förpackning. 
 
1) Bröllop, begravning och dop (Cmore)
En serie av Colin Nutley och det märks, den andas Änglagård i stilen med mycket naturbilder och starka känslouttryck. Den handlar om två familjer som förenas i att deras döttrar gifter sig och under första avsnittet får vi följa bröllopet och... Ja jag ska inte säga mer men det hela slutar med en cliffhanger som gör att man bara MÅSTE se nästa avsnitt. 
 
 
 
 
 
2) Bonusfamiljen (SVT-play)
Bonusfamiljen säsong 3 är här. Jag älskar Bonusfamiljen! Speciellt älskvärda är skådisarna som alla är grymma. Dock tyckte jag att första avsnittet kändes lite svalt. Jag tycker till exempel att parallell-plotten med korven kändes lite... Konstruerad? Lite som att vad ska vi stoppa in i avsnittet som är kul? Jo men vi låter en stor korv vandra mellan karaktärerna. Men det är en parentes. Jag vet att det hela kommer ta sig.
 
 
 
 
 
 
3) Real Housewives of Beverly Hills (Hayu.com)
Mitt liv tog en ny vändning när jag insåg att det fanns en streamingtjänst som tillhandahåller all typ av reality-tv! Aaaah... Säsong 9 av RHOBH har startat och jag sitter off cörse bänkad. Det är otroligt fascinerande att följa dessa extremt rika människor med svanar i trädgården och hus stora som slott. Hur kan man ens vara så rik?! Det är min ständiga fundering. 
 
 
 
 
Vad följer ni just nu? Tipsa gärna! Mina måndagar är fullbokade som ni förstår men resten av veckan har jag luckor för fler serier. 

Kommentera gärna!
Anonym

Vanderpump rules på hayu, är besatt och följer dem alla på insta. Masterchef streamas med ny säsong på viafree och på Netflix är det dynastin som gäller. Är väldigt upptagen när barnen somnat som du förstår 🙄 älskar också rhobh, har dock väldigt svårt för Dorit 🤔😅

Svar: Ja Dorit är nog den jag känner minst för. Hon framställs som ganska... Knepig? Vanderpump kanske jag ska ge en chans?
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 09:49:51
Jenny

Jag började också titta på ”Bröllop...”. Längtar till söndag och nästa avsnitt.
I övrigt följer jag Farmen (och Torpet), Lyxfällan och Mandelmann.
Sen kollar maken och jag serier gemensamt på Netflix o HBO. Vi har gått igenom Dexter, Orange is the new Black, Breaking bad och The Pacific.

Svar: Dexter och Orange är grymma! Speciellt Dexter ÄLSKADE jag när vi såg för några år sedan
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 11:39:24 » URL: http://nouw.com/livetihornsved
Erika

Just nu följer jag Bonusfamiljen och The thruth about the Harry Quebert affair (tv4/cmore) så bra!

Svar: aha ska spana in!
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 11:41:53
Martina

Hemma igen är faktiskt riktigt bra! Jag har bara sett några avsnitt än, men gillar't! Utspelar sig i Australien på 50-talet. Fyra säsonger ligger på svt play så det finns en del att beta av :)

Svar: ska spana in!
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 14:18:31
Anonym

Vadå korven?

Svar: dom höll ju på att varva en korv mellan varandra, eller om det var en salami eller var det var
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 14:48:29
Anonym

Du ser inte real housewives of orange country?? Dom är verkligen bättre börja nyss en ny säsong på 3an. Finns på viafree

Svar: Ska kolla! Finns på hayu också :)
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 17:53:03
Frida

Du gjorde just mitt liv 1000 ggr bättre! Har ju försökt komma på hur jag ska hitta de där husfruarna för mitt liv är tomt utan dem! Typiskt bara att jag vabbat idag och tvingats titta på super mario på youtube hela dagen när jag kunde kollat på NY fruarna i smyg på telefonen. Kanske ska erbjuda mig att vara hemma imorgon med... 😆

Svar: Varsågod ;)
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 19:17:17
Amanda

Jag och sambon kollar just nu Elementary. Kul att Watson är en kvinna! Riktigt bra och lite annorlunda mot den andra Sherlock-serien (med Benedict Cumberbatch). Sen kollade jag snabbt klart på både Sex Education (så.jävla.bra) och Bodyguard. Missade helt att de bara hade en säsong... är nämligen hemma i väntan på bebis som kommer i april (om allt går som det ska såklart). Jag har därför börjat se om New Girl! Älskar typ den serien om man bortser från Zooey Deschanel. Jag vet, huvudrollen men hon är fööör konstig så det blir jobbigt för min smak. Sorry för lång kommentar =)

Svar: Sex Ed. och Bodgurad är båda bra, enig med dig! :) Elementary har jag ej sett men ska kolla in! Tack för tips
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 19:52:20 » URL: http://stolendance.blogg.se/
Anonym

Älskar RHOBH, och snart kommer ny säsong av Real Housewifes of New York, dom är också sjukt bra!! Du måste kika in Ladies of London och Real Housewifes of Cheschire också, tipp topp!! 🤩

Svar: London har jag kollat in! Men inga nya säsonger på länge va? New York har jag också kollat men fastnar inte för tyvärr
Moa DeBruin

2019-02-20 ♥ 21:39:36
Martina

Just det, sen vet jag inte vad som ligger på Netflix och andra såna ställen, men mysigaste serien ever är ju Hart of Dixie. Man älskar väl Rachel Bilson sen hon var Summer i OC..? Hart of Dixie är ju lite amerikanskt cheesy så klart men alltså åh va mysigt ändå. Om man saknar Gilmore Girls ska man kolla Hart of Dixie.

2019-02-21 ♥ 10:47:00
Linnea B

Jag och min man har sträckkollat (typ) alla sex säsonger av White collar på Netflix. Började i slutet på graviditeten (gick över tiden) fortsatte på BB när vi fått träffa vår lilla bebis (som blev en flicka!) och nu första veckan hemma. Känner en stark separationsångest över att serien är slut nu när den hängt med oss så länge haha. Får börja kolla på någonting annat nu för att fylla tomrummet känner jag!

Svar: grattis till bebisen! :) <3
Moa DeBruin

2019-02-21 ♥ 13:32:28
Camilla

Dynasti på Netflix. 😃

Svar: ska spana in! :)
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 20:58:37
Cecilia

Husdrömmar är ju så bra och sen Hemma igen är vad som följs just nu.

Svar: enig med att Husdrömmar är bra!
Moa DeBruin

2019-02-23 ♥ 21:25:59
Yasmine

Ja, men ellerhur.. Hur kan man ens vara så rik är också en fråga som ständigt dyker upp i mitt huvud..

2019-02-25 ♥ 22:25:49 » URL: http://amiyas.blogg.se
Anonym

Om du inte redan sett det så kommer myspys-fina-miljöer-tipset här: Bonde söker fru Norge på Tv4play! Sååå sympatiska bönder, och så trevligt upplägg på programmet. Svenska bonde söker fru borde prao där :p

Svar: ska spana in! :)
Moa DeBruin

2019-03-07 ♥ 13:30:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback