Dagen idag

Låt oss ta ett kik på vad jag har gjort denna onsdag. 
 
Först var jag på kontoret. Utan Matilda eftersom hon vabbade. Vilket betyder att jag fick SVINMYCKET gjort på grund av att jag inte hade någon att tjöta träningsvärk i öronen på. Vilket är tråkigt men uppenbarligen bra för min arbetsmoral. 
 
 
 
 
 
 
Sen åt jag lunch på restaurang med kollega. Älskar friterat så mycket <3 Och nudlar. Och allt.
 
 
 
 
Sen fick jag ett ryck och klippte mig medan lunchrasten fortfarande varade. Aldrig är man (JAG) väl så ocharmig som i en frisörstol?? Under det kliniska ljuset och med en kappa lite för tight kring halsen ser jag ut som en blandning mellan en halvdränkt katt och en deprimerad svamp. 
 
 
 
 
Sen fick jag sms från fritids som påpekade att vi inte hade lagt in sportlovstiderna. Är ej förvånad att jag missat det och ännu mindre förvånad att min äkta hälft missat det <3 
 
När jobb var klart rejsade jag för att hämta barnen. Nioåringen skulle på handbollsträning och jag och sexåringen volonterade barnvakt åt lillkusin (Spiderpapa var på jobb). 
 
 
 
 
Vi käkade majskrokar. Lillkusin skrattade så han kiknade när vi tuggade på de frasiga krokarna. I vår iver att roa åt vi jätte jätte jättemånga majskrokar ända tills vi kom på att vi helt sonika kunde låta kraaaaasssss med munnen och han skrattade ändå. 
 
 
 
 
Sen blev vi bjudna på middag. Var inte jättehungrig på grund av alla majskrokar, men ändå trevligt. 
 
 
 
 
Nu är vi hemma och barnen vill avrunda dagen med att se ishockey OCH handbollsmatch. Herre. Så mycket sport i det här hushållet nu fört´in. 

Kommentera gärna!
Anonym

"Sen fick jag sms från fritids som påpekade att vi inte hade lagt in sportlovstiderna. Är ej förvånad att jag missat det och ännu mindre förvånad att min äkta hälft missat det <3 "

Är fritids bra på att smsa/ringa både dig och din man? Frågar pga min kompis förskola ringer henne först trots att hon och hennes kille bett dem ringa honom i första hand pga olika jobb med olika möjlighet att svara

Mvh nyfiken

Svar: Skola och fritids kontaktar oss båda, varierat. Men mest mig pga samma anledning du nämner. Tycker fritids borde lyssna och respektera din kompis och makens önskan?
Moa DeBruin

2019-01-23 ♥ 20:07:56
L

Vilken mysig kväll med lillkusinen. Det är fantastiskt att så lite roar❤️

2019-01-23 ♥ 20:47:00
Delia

”Deprimerad svamp” Hahaha skrattade högt! 😂

2019-01-23 ♥ 22:18:38
Lisa

Snyggt med leo prints :) /
@pickypostersofficial - Konst posters

2019-01-27 ♥ 17:19:11 » URL: http://www.pickyposters.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback