En maxad festhelg

Den här helgen har onekligen gått i festens tecken. 
 
I fredags var vi bjudna till våra kompisar tillika vår ex-grannar. Jag berättade för värdinnan att vi hade ätit kött och potatisgratäng till middag på nyår varpå hon berättade att kvällens middag skulle bli kött och potatisgratäng. ICKE MIG EMOT.
 
 
 
 
 
 
Sen åt vi en sanslöst god semifreddo med nutella till efterrätt! Jag måste be om receptet. Kommer absolut dela med mig till er eftersom jag anser det vara min medmänskliga plikt. 
 
 
 
 
Vi blev introducerade till appen Primetime. Har ni spelat? Varje dag kl 20 är det live-frågesport. Känns som den ultimata nutidsgrejen. 
 
 
 
 
 
Igår förmiddag rejsade vi ner till min kusin och hennes familj som bor en bit utanför Huskvarna. Fyra utsökta barnexemplar har vi utökat släkten med sedan 2009. GÖLLISAR! <3 Nu firade vi att den näst yngsta göllisen hade fyllt 2 år. 
 
 
 
 
 
Vi blev bjudna på... Kött och potatisgratäng. ICKE MIG EMOT!
 
 
 
 
 
Vi har lite över 1,5 timma i bilen till min kusin och på vägen ägnade sig barnen åt att måla av bilder från våra telefoner.
 
 
 
 
Vid ett tillfälle flikade nioåringen lite försynt in att lillebror verkade måla med smink. Jag vände mig om mot baksätet och insåg att Kapten Kalsong just hade tagit form med hjälp av min mörkröda läppenna. 
 
Note to self: Se över vilken typ av pennor som hamnar i barnens pennlåda. 
 
Efter kalaset i Småland åkte vi raka vägen till släkten i Skövde (jo jag sa ju att det var en festig helg) där min svägerska (min mans brors fru) fyllde 30 bast. Hon blev överraskad och tyvärr missade vi själva surprise-momentet men dök å andra sidan upp som en bonus en stund senare. 
 
 
 
 
Min mans bror hade bakat pizza till gästerna hela dagen. 
 
 
 
 
 
Jag hade gjort en quiz med frågor om min svägerskas födelseår 1988. Skriva för hand är inte min grej kan vi konstatera. Men frågorna gjorde succé!
 
 
 
 
 
Vid halv nio åkte vi hem eftersom barnen var trötta och helgen överlag hade varit något maxad. 
 
Sen sov vi gott och jag drömde om kött och potatisgratäng. ICKE MIG EMOT.
 
 

Kommentera gärna!
Malin

Känns som ALLA spelar Primetime nu, jäklar vilken grej. Är ju ofta över 100 000 spelar nu varje kväll!

Svar: Jag hade inte hört om det innan? Men ja MÅNGA spelare 😁
Moa DeBruin

2019-01-06 ♥ 12:26:57
Malin

Jag hörde om det nån gång i december men har bara spelat som en ”gruppaktivitet” (så kan man få hjälp med svaren också ;) )

Svar: mycket smart :) tror det hade premiär 23 dec, smart när alla är lediga
Moa DeBruin

2019-01-06 ♥ 14:08:17
Maria

Vi började spela primetime i somras och tyckte, Wow nästan 10.000 spelare! Och nu är det 100.000, otroligt!

Svar: jag tyckte han sa att de hade startat 23 dec men måste missuppfattat det :)
Moa DeBruin

2019-01-07 ♥ 13:22:20
Sandra

Haha, älskar hur du har förkortat ”någonting” med ”ngn-ting” som nästan är lika många tecken som ”någonting” och som egentligen måste ha tagit lika lång tid att skriva som om du hade skrivit ”någonting” från början.😂

Svar: haha... så töntig förkortning!!
Moa DeBruin

2019-01-07 ♥ 20:01:56

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback