Gala

Igår var jag på Idrottsgala.
 
Vi var där med ett gäng vänner och bekanta i egenskap av engagerade i barnens handbollsförening (min kära man är ju exempelvis tränare för 09:oarna). En jättetrevlig kväll där olika föreningar och idrottsutövare i stan prisades. Jag kan ärligt säga att det är först i vuxen ålder som jag förstår att föreningslivet är uppbyggt på enkom frivilliga som donerar av sin tid. Människor som kliver upp typ 07:00 söndag morgon och roddar 40 ungar i någon random hall helt utan betalt. Där snackar vi engagemang.
 
Bäst tal på galan höll Skateboard-föreningen.
 
- Är du kille, tjej eller människa? Mellan 4-64 år? Ja då är du välkommen till oss! Känner du inte igen dig i den beskrivningen? Kom ändå, vi gör ett undantag.
 
Så fint <3
 
 
 
 
 
Jag var sken-atletisk i röda läppar.
 
 
 
 
 
Boris Renée ledde galan och Ace Wilder uppträdde. Ace är SÅ grym! Blev akut avis på hennes rosa träningsoverall... 
 
 
 
 
Maten var... Okej. Lite snålt med grönt kanske. Oklart hur många procent av kostcirkeln en (1) sparris täcker?
 
 
 
 
 
Sen var det disco till livemusik. Eller "styrdans" som vår kompis Jens sa vilket jag sedan var tvungen att gå runt och upprepa hela kvällen på grund av sjukt kul ord.
 
 
 
 
Galan var slut klockan 23 och vi var hemma innan midnatt vilket var heeeeelt perfekt. Ni vet ju att jag är de tidiga kvällarnas mamma. Fast sen kunde jag inte somna? Och efter en natt med dålig sömn vaknade jag 06:30 och kunde ICKE somna om. Låg och stalkade olika Beverly Hills-fruar på Instagram innan jag gick upp halv åtta. Så jag är knappast pigg idag trots tidig kväll??
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Haha jag låg och googlade deras förmögenheter 03.00 inatt när jag inte kunde sova 🙄😂

Svar: Bra och rimlig googling!! 😁
Moa DeBruin

2019-01-27 ♥ 11:16:04
Anonym

Styrdans är väl pardans? 🤔

Svar: japp, det var vad vi hoppades på! ;)
Moa DeBruin

2019-01-27 ♥ 11:47:01
MY

Men styrdans och disco är ju inte samma sak. Ägnar man sig åt styrdans tar man i varandra till livemusik, discodans sker till disc (skiva) och man tar inte i varandra annat än när det är tryckare. Hälsningar från tanten som något underårig ibland lurade sig med på fredagskvällsturen på Fredrikshamnsfärjan på 80 talet där man kunde hänga antingen vid discodansgolvet eller vid styrdans-dansgolvet. Var det inte roligt vid något av dansgolven fick man ändå hänga där i 6 timmar tills färjan kom tillbaka till Göteborg igen.

Svar: Jag vet att det inte är samma sak. Jag menade att vi hellre hade velat ha styrdans än disco. Slarvigt uttryck av mig 😊 Oklart om jag gillar styrdans i praktiken men ordet är så älskvärt ❤️
Moa DeBruin

2019-01-27 ♥ 13:55:13

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback