Glasögon-cool

Sexåringen har länge längtat efter ett par glasögon. Han har sett barn på skolan med glasögon och blivit avis. 
 
Tyvärr, eller "tyvärr", har han inget synfel som kräver ett par glajjor men efter några veckors drömmande och pratande om detta köpte jag ett par låtsasglasögon åt honom på H&M. 
 
Lyckan var total! 
 
 
 
 
 
Igår hade han sina glasögon på sig hela dagen i skolan. Fast han fick ta av sig dem när de skulle måla för han citat "såg lite dåligt i dem". Omvänd effekt där, med andra ord. 
 
Ingen hade heller verkat kommentera det direkt? Förutom fröken som hade sagt att han "passade coolt" i sina glasögon. Så bra. 
 

Kommentera gärna!
Marie

Så kärt ändå ⭐️. Man vill alltid ha det som man inte har. Jag hade en kompis som ville ha tandställning, hon gjorde en egen av gem 😂😂

Svar: haha då vill man VERKLIGEN ha något!
Moa DeBruin

2019-01-30 ♥ 13:32:13
malin

Åh underbart! Min 7 åring har varit precis likadan, köpte också ett par på hm och lyckan va total. Sen dess har hon levt i sina nya glajjor!

2019-01-30 ♥ 14:46:00
Jenny Skyllberg

Vad go ☺️
När min son fick glasögon blev hans storasyster jätteavundsjuk. Lyckan var därför total när det visade sig att även hon behövde börja med det 😊

Svar: hehe sicken tur för syrran!
Moa DeBruin

2019-01-30 ♥ 18:28:44 » URL: http://mammajennysvardag.blogg.se/
Anonym

Nämen hur gullig är han inte i sina glasögon då?! 😍

2019-01-30 ♥ 23:25:42
Alexandra

Själv ville jag både ha tandställning och bryta benet som liten - det var ju så coolt att ha en avtagbar tandställning i flashiga färger och glitter, bilder på disneyfigurer och gud vet vad. Och gips - alltså... en suktade ju efter att få autografer av alla samt gå med kryckor och åka hiss.

Jag bröt aldrig något ben, och fick ingen tandställning - dock bände jag ut en hårnål och stoppade i munnen så det gick en räls över framtänderna. Den var på från husdörren till skolgården. Bara för känslan skulle liksom.

Svar: haha... så söt!
Moa DeBruin

2019-01-31 ♥ 05:31:14

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback