Handbollslördag

Ni har förstås suttit som på nålar hela lördagen och undrat hur det gått för mig i min coachning
 
 
 
 
 
 
Det gick bra tack! 
 
Det var alltså klasshandboll som spelades. Nästan alla i klassen spelar redan handboll så det var inte ett jättesvårt beslut att ställa upp. Jag och en annan mamma höll i det.
 
Kidsen var grymt duktiga och all träning de har gjort börjar verkligen synas!
 
 
 
 
 
 
Jag ser det som en ynnest att få vara med så här, att få förmedla något till öron som fortfarande är som små svampar (vips en dag är inte vuxnas ord så viktiga längre). I det här fallet att alla skulle våga ta för sig, våga skjuta mot mål och att det inte gör något om man inte når hela vägen fram för nästa gång kanske man gör det? Det får man aldrig veta om man inte tar chansen. Finns det något finare än att se barnen växa i att våga? Nä, jag tror inte det. 
 
Det är även viktigt att man har en schysst ton och att man peppar och lyfter varandra. Vilket nioåringen och hans kompisar verkligen gör <3 
 
 
 
 
 
Annars var utmaningen att låta alla hinna spela ungefär lika mycket på de 15 minuter som matcherna varade. Alla ville spela prick hela tiden vilket måhända var ett lyxproblem. 
 
A ja, en väldigt mysig dag med världens goaste barn. 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback