Knivar i magen

I natt låg jag och vred och vände mig på ett sätt där jag till en början inte förstod varför. Sedan vaknade jag till och insåg att jag hade KNIVAR I MAGEN. Bildligt alltså. Jag hade sådan mensvärk! Det kändes som tusen vassa föremål dansade runt i min stackars livis. 
 
Jag stapplade upp och tog två värktabletter och la mig sedan i fosterställning i sängen. Men smärtan gick inte över. Till slut gick jag upp satte mig i duschen med hett vatten mot magen. Det lindrade lite. Sedan tog jag en värktablett till och somnade väl om någon gång eftersom jag ändå vaknade till alarmet kl 06:30. 
 
Jag var tvungen att googla på mensvärk och läser att det beror på att livmodern har träningsvärk. 
 
 
 
Min livis har alltså tränat järnet och fått värk på köpet.
 
Så gulligt ändå <3
 
På tal om det måste jag komma ihåg att infria mitt nyårsmål och säga upp mitt gymkort.
 
Uppenbarligen tränar jag på bra ändå. 
 
 
 
Dricker morgonkaffe och funderar kring hur mycket jag tränar...

Kommentera gärna!
Anonym

Säker på att det var mensvärk? Låter som du hade väldigt ont och om du aldrig haft så ont förut kanske du borde vara lite uppmärksam och ett tips är då att skriv upp exakt hur det kändes och vart någonstans, för annars glömmer man bort det så snabbt om det eventuellt skulle vara något annat. Hoppas du får sova gott inatt och att det är över nu!

Svar: Jag är säker på att det var mensvärk och ja jag har känt så förut, även om det inte hör till vanligheten. Nu känner jag ingenting :) Häpp!
Moa DeBruin

2019-01-14 ♥ 08:56:08
Anonym

Vad har du för tabletter? Pronaxen/Naproxen tycker jag hjäper bättre än andra receptfria.

Svar: Jag hade bara vanlig Alvedon eller om det var Ipren :) Men dina förslag kanske hjälper bättre...
Moa DeBruin

2019-01-15 ♥ 23:28:26

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback