Spiderchick

Nyårsafton 2018
Igår firade vi nyår med min mans musik/tennis-vänner och deras familjer, vilket betyder att vi frångick traditionen något. Vi har mestadels firat nyår med mina vänner som ju är bådas vänner, men ja ni fattar. Nu firade vi med min mans vänner som ju är bådas vänner som... Ja. 
 
Vi behövde inte förbereda eller göra någonting vilket kändes oerhört lyxigt. Jag försökte flika in att jag kunde fixa maten till barnen men nej. Vi behövde endast dyka upp, något vi löste med bravur om jag får säga det själv?
 
Vi blev bjudna på trerätters middag. Förrätten var japansk svamp någonting som jag inte kommer ihåg vad det hette. Barnen fick köttbulle-toast.
 
 
 
 
 
Huvudrätten var oxfilé med potatisgratäng, kryddig röra som jag heller inte kommer ihåg vad den hette och bearnaisesås. OTROLIGT gott! 
 
 
 
 
Till efterrätt blev det något jag faktiskt kommer ihåg vad det hette - nämligen CHOKLAD-DÖDEN. Hur skulle jag kunna glömma? En dessert fullproppad med allt som är gott. Kladdkaka, chokladglass, dulce de leche, Smash, Oreo, chokladgrädde... MED MERA! Ska absolut kopiera den här desserten någon dag väldigt snart.
 
 
 
 
 
Det serverades kaffedrinkar som jag inte drack på grund av körde bil men det är noll uppoffring för mig att avstå alkohol. Jag kan tycka att ett glas bubbel eller två är jättegott i trevliga sammanhang men att exempelvis dricka vin en hel kväll har jag inte gjort på många år. Jag kan typ inte göra det? Det tar fysiskt stopp för mig. 
 
 
 
 
 
Vid 23-snåret var jag redo att slita av mig festkläderna, lägga mig i soffan och låta magen ta det utrymme den förtjänade (och vid det här laget krävde). Men det fick vänta lite.
 
Vid midnatt gick vi ut och såg fyrverkerier och kramades in det nya året.
 
 
 
 
 
Sen satt vi och pratade en stund innan vi åkte hem vid 01. Yngsta barnet sov sedan 22 men äldsta barnet hängde i ända tills han kunde somna i sin egen säng. 
 
 
 
 
 
En jättetrevlig (och GOD) nyårsafton <3
 
Emma

Kryddiga röran ser ut som chimichurri kanske? Ser såå gott ut 😋

Svar: jaa! så hette det, tack :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress