Samtal och ishockey

Idag hade vi samtal med barnen och barnens fröknar. Först nioåringen och sedan sexåringen. 
 
Jag är så stolt över min ungar! Med nioåringen handlade samtalet om olika mål och förberedelser för nationella proven. Med sexåringen pratade vi om hur han trivs i skolan så här första året och hur han har det i klassen. Båda våra barn har bra klasser vilket känns så skönt. Sexåringens fröken är helt fantastisk som en första fröken (nioåringen hade henne också i förskoleklass). Hon är så trygg, har svar på allt och ser ALLTID barnens perspektiv. Rätt person på rätt plats, kan man lugnt säga. 
 
Efter skola och jobb åkte barnen skridskor. Dom (vilka dom? ja fölk av något slag) har spolat en bana inte alls långt ifrån oss. Har man barn som är tokiga i skridskor och ishockey är det höjden av LYX att ha nära till fryst vatten. Allra helst hade dom velat ha en rink på altanen. 
 
 
 
 
 
Min bror och lillkusinen kom förbi och det var första gången lillkusinen såg någon åka skridskor.
 
- Voffovoffovoffo voffo gör di på detta viset? sa han och tittade med stora ögon på barnen som tog sig fram på stålskenor och passade någon slags svart klump mellan sig. 
 
Tyvärr tog jag inte kort på hans förvånade uppsyn, ni får föreställa er <3

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback