Självpanering och semifreddo

Igår gjorde jag chicken nuggets på barnens begäran och panerade mig själv på köpet.
 
 
 
 
 
Fick tipset på Instagram att undvika självpanering genom att använda ena handen till de blöta och andra handen till de torra ingredienserna. Så smart.
 
Sen gjorde jag en semifreddo med jordgubbar till efterrätt. En vanlig torsdag i januari kan också inneha en liten guldkant. Plus att vi fick massa över till kvällens fredagsmys. 
 
 
 
 
Det slog mig att jösses vad jag lagar mat och bakar för tillfället? 
 
Sen kände jag att - ja? Hur så? Vad annat kan jag göra denna grå och mörka månad när inget i övrigt händer. Det enda roliga jag har om veckorna är god mat och bak. Ungefär. Jag kan väl få panera mina egna fingrar i timmar om jag känner för det?? Så. Stäm mig. 
 

Kommentera gärna!
S

Har ett annat "lifehack" som jag trodde alla använde, men vi använder en smal grilltång av plast att använda till alla stegen, funkar superbra!
Ingen självpanering haha

Svar: Smart 😄👌🏻
Moa DeBruin

2019-01-19 ♥ 11:56:31
Anonym

Recept på semifreddon? ser så gott ut! 🙂

Svar: absolut, håll utkik :)
Moa DeBruin

2019-01-19 ♥ 23:34:32

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback