Två grejer som inte är min grej

Två grejer som inte är min grej:
 
1. Gåtor 
Det finns inget jag avskyr mer än att svara på gåtor. Det kliar i hela kroppen på mig när jag förväntas "tänka efter" vad svaret kan vara. Jag har NOLL intresse för det. Säg bara svaret redan igår för jag bryr mig inte. Bästa gåtorna kommer i så fall från sexåringen här hemma för det spelar ingen roll vad jag säger så är det ändå fel eftersom han löpande justerar svaret. 
 
 
 
 
 
2. Boka saker 
Ja inte boka som i boka in aktiviteter, för det gillar jag. Men jag ogillar att boka typ biljetter. Ni vet när man ska in på en sajt och tråckla sig runt bland olika alternativ. Dels är jag en rätt otålig person och blir nipprig av alla steg man ska ta sig igenom och sen blir jag nojig att något ska bli fel. Jag måste dubbelkolla en miljard gånger att datum och namn stämmer. Jag föredrar hundra gånger av tio att någon annan bokar. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Angående gåtor så hatar jag i allmänhet när man ska gissa! När man frågar rakt ut vad någon jobbar med/hur gammal den är och får svaret "gissa". Jag är 28 nu, jag trodde folk skulle slutat med sånt i vuxen ålder!

Svar: enig! hatar också sånt
Moa DeBruin

2019-01-15 ♥ 14:21:51
Anonym

En grej som kan göra bokningen smidigare (Men inte roligare) är ju att öva på att inte dubbelkollar. För ju mer man dubbelkollar, ju mer ökar gärna behovet av att dubbelkolla...

Svar: Ja jösses där slår min OCD in, jag litar inte på att jag gjort rätt utan måste gå tillbaka en miljard gånger. Det är nog det som besvärar mig i grunden.
Moa DeBruin

2019-01-16 ♥ 07:11:18

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback