Spiderchick

En udda lista

Unpopular opinion:
Har svårt för folk som mass-deltar i olika tävlingar på sociala medier och AVSKYR att bli taggad i tävlingar. Låt mig vara! AVSKYR också när företag uppmanar till "gilla och dela" i sina inlägg och anmäler alltid dessa som spam. Har överlag fruktansvärt svårt för dåligt innehåll i sociala medier. 

 

 

Störda matvanor:
Att jag har väldigt god aptit sent på kvällen snarare än på morgonen? Det är väl inte stört kanske, men tänker ibland att jag borde justera det där då frukosten är "dagens viktigaste mål" och bla bla. Men nja. Älskar att ta min macka och mitt te vid 21:30-snåret.

 

 

 

 

Guilty pleasure:

Kan ibland ta med badrumspallen in i duschen och sitta på den när jag duschar. Kan absoluuuuut rekommendera sitt-dusch när man är trött efter en dags jobb. En anna grej är att ligga ner i sängen eller soffan och skriva på datorn när jag jobbar hemma. Hade antaligen inte kunnat göra det på kontor, nej. 

 

 

Jobbsvaghet:
Att jag egentligen bara vill pyssla med saker jag brinner för i stunden? Att jag har svårt att ta kritik. Fast det sista har blivit bättre. I synnerhet efter det senaste året med all feedback i skrivkursen. Jag har blivit bättre på att inte blanda ihop det med min person. Men ändå. Kan ta åt mig så inni´ av kritik. 

 

 

Irriterande egenskap:
Men snälla? Vart ska jag börja? Jag har sååå många irriterande egenskaper som jag är högst medveten om. Och säkert en hel drös som jag är komplett omedveten om. Kan bli otålig över saker (vad som helst) och då väldigt stressad på ett sätt som även stressar upp andra. Jag kan också gå från glad till sur på en sekund och jag kan inte dölja det. För att nämna några av alla mina härliga sidor. 

 

 

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:
Öh? Vet inte. Men jag har en mycket god förmåga att bli förtjust i killar i serier baserat på deras karaktär. Jag blir kär i karaktären liksom. Min senaste crush är Billy i Stranger Things. 

 

Jag menar:

 

 

 
 
 
Lämnar er med denna gif för nu.
Linda

Jag håller med dig så hårt angående att bli taggad i tre miljoner inlägg på insta, hatar det!

Amanda

Åh, jag är helt med dig med att sitt-duscha! Det har jag nog gjort i 7 år (är 28 nu). Det är så jäkla jäkla gött! Jag orkar liksom inte stå upp haha. Och vi har inget badkar =)

Svar: 😂👌🏻
Moa DeBruin

Anonym

Vad du är gullig och ärlig!🌹 ps jag har samma problem men ätandet sent på kvällen och det syns nu efter 40+ (bara så du vet 😉).

Nathalie

Hahaha jag har sittduschat ända sen jag var liten. Sitter dock inte på en pall utan direkt på golvet 😂 Skönaste som finns!
Kraam

Svar: gött!! :)
Moa DeBruin

Nea

21.36 när jag läste och åt min macka och drack kaffe 😊 förstår mig inte på folk som inte äter efter kl 18. Jag somnar sällan före 1, då fungerar inte jag utan mat så länge. Team kvällsmacka!
Duschpall är ju givet. Men kanske lite pensionärsvarning på den/35-åringen...

Svar: haha älskar att du driver kaffe så sent! Jag kan också dricka kaffe hur sent som helst utan att det påverkar min sömn
Moa DeBruin

Anonym

Håller med om tävlingarna. Ffa på Facebook. Att bli taggad på insta är ju en grej, man kan strunta i att ens öppna den notisen. Men alla dessa dårar som på allvar tror att de ska få gratis flygbiljetter, inträde till gröna Lund å allt vad det är bara för att de delar inlägg på Facebook. Blir galen på just fb. Så fort jag går in så ser jag bara skit, tävlingar och suspekta åsikter i flödet överallt. Tack så mkt för det jävla Facebook algoritmen! 😡

Svar: nä men exakt. Om tävlingen låter för generös för att vara sann ja då är den förmodligen det också
Moa DeBruin

Sandra R

Billy? Jag får rysningar, han är ju så obehaglig. 😄

Svar: Men snygg 😏
Moa DeBruin

Anonym

Men vad är det med svenskar och våra präktiga frukostar. Det är ju inte som förr när vi skulle ut och slita på åkrarna hela dagarna. Äh se frukosten i Italien, Spanien m fl. En snabb espresso och på sin höjd en bit bröd med vitlök och tomat. Sen vid lunch en trerätters istället 😍

Svar: ja men precis! vet inte heller varför frukost är så fruktansvärt viktigt här i Sverige?
Moa DeBruin

Anonym

Billy 💕😂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress