Spiderchick

Fem dagar på västkusten
Vi är hemma i Skövde igen och jag sov sååååå skönt i natt! Somnade vid 00:30, vaknade en sväng vid 07 bara (vilket har blivit natt den här sommaren) somnade om och vaknade igen 10:15. Aaaaah! 
 
Vi har som sagt haft fantastiska dagar på kusten.
 
Här har vi semester i en bild:
 
 
 
 
 
Solhatt, solstol, en tidning och chips. Jag är 100% för chips på stranden. Man (läs: jag) behöver det där saltiga och krispiga när det är varmt.
 
Vad som inte syns i bilden är caféet med glassen där ingen glasspinne kostade under 30 kronor. I Tyskland var glassen så billig att mina kanaler slogs tillfälligt ur balans. Köpte liksom fyra strutar med två glasskulor i varje och det kostade allt som allt under hundra kronor?? Men i Lysekil bland alla turister var allting som det skulle, skönt. Ingen sommar utan svindyr glass! Det är vad jag brukar säga. 
 
Förutom att bada har vi fiskat krabbor fram till midnatt varje kväll. 
 
 
 
 
 
 
Sista kvällen sänkte vi ner våra beten i vad som verkade vara ett helt krabbhotell? Det vimlade av krabbor! Vi fångade hur många som helst. Och släppte ut dem sen.
 
 
 
 
När vi badade hittade barnen blålera. Väldigt spännande. De smorde in mina fötter med lera. Något jag snabbt badade bort när jag kände hur det började stelna. Onödigt att råka gipsa sig själv i värmen. 
 
 
 
 
En kväll blev det räkor och champagne. 
 
 
 
 
 
En annan dag åkte vi till Grebbestad. Nioåringen mötte upp en kär vän för strandhäng. Vi andra kom inte längre än till Sportshopen.
 
 
 
 
 
 
 
Sjuåringen tog, inte helt oväntat, våra kompisars tvååring under sina vingar. Omhändertagande som han är. 
 
 
 
 
 
 
Det har helt enkelt varit en vädligt bra semester!
 
 
Hanna

TIPS! Du som har en så fin korvväska! I min kaffetermos håller sig glass fryst i minst 4,5h (sen har jag alltid hunnit äta upp den) vilket är ljuvligt på stranden! Känns som sådan LYX att langa fram sin egen go-glass när alla andra köper svindyr meh-glass.

Svar: så smart!! :)
Moa DeBruin

IA

Himla vackert där med klippor och solnedgångar. Krabbor och jättepåsen chips. Fin semester med jättefina pojkar du har, det är det väl väl unnat. Själv väntar jag på regn i ett jättekvalmigt Stockholm.

Ska ta tillvara den tid som är nu jag med, bara det lättar lite, så man orkar något.

Svar: I Skövde regnar det denna morgon och ska regna hela dagen, lite skönt! :)
Moa DeBruin

Sanne

Det var ingen dålig solnedgång! <3

Sanne

Det var ingen dålig solnedgång! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress