Från Tyskland till Sverige

Nu är vi back in Sweden! 
 
I Skåne närmare bestämt. I Lund ännu närmare bestämt. Idag har jag varit SÅÅÅ trött efter typ noll timmar sömn i natt. Att sova på en båt är inte min grej. Att ligga vaken i sju timmar är mer min grej. Jag har ovanpå sömnbrist haft dundrande huvudvärk idag. Yäää.
 
Meeeeen. Igår var vi piggare och innan båten gick var vi på ett stort köpcentra i Travemünde. Ett centra dit glada resenärer kommer och shoppar godis och öl billigt. Personalen kunde svenska. Say no more.
 
Butiken var GI-GAN-TISK.
 
Det fanns inget stopp. 
 
 
 
 
 
Men det fanns godis! För 240 kronor (plus båtbiljett) kan förlorande Lisebergsbesökare köpa sig en stunds lycka i form av en stjärnvinst.
 
 
 
 
 
 
Sjuåringen körde runt på ettåringen i en kundvagn samtidigt som han glatt nynnade ta vad du vill ha ta vad du vill ha... Och det gjorde ettåringen. Vi hade några grejer att lägga tillbaka sen... Om man säger så... Men generös inställning av sjuåringen ändå. 
 
 
 
 
 
 
Sen tog vi bilen till färjeläget.
 
 
 
 
 
 
Vi checkade in och fick våra hytt-nycklar.
 
Sen stod vi en timma på kajen och väntade på att få åka ombord på båten. Väl ombord samlade vi ihop våra nattgrejer och hyttnycklarna och... Nä men vänta? Vart var hyttnycklarna?? VART VAR HYTTNYCKLARNA?? 
 
Vi genom sökte igenom hela bilen ner på fälg-nivå men ingenstans stod nyckeljäklarna att finna. 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta men är det ens fysiskt möjligt att slarva bort något i en femsitsbil??
 
Svar: Ja. Det är fysiskt möjligt. 
 
Källa: Familjen De Bruin. 
 
Vi har fortfarande ingen aning om vart nycklarna tog vägen. Min starkaste gissning är att någon råkade äta upp dem. Jag kan inte se någon annan förklaring. 
 
Japp.
 
Ska lägga mig tidigt denna fredag. 
 
Ps. Nyckelfadäsen löste sig genom att vi fick nya i receptionen ombord på båten. Slutet gott. 

Kommentera gärna!
Anonym

Välkomna tillbaka till Sverige🌹

Svar: Tackarrrr 😊
Moa DeBruin

2019-07-05 ♥ 22:05:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback