Grattis till vår sjuåring!

Idag fyller du, vår älskade yngsta son, sju år! 
 
Du är en fantastisk liten person. Komplex, mångsidig och alldeles alldeles underbar! Ingen kan vara så glad och sprallig som du. Ingen kan heller bli så tvär och arg. Du har en stor rättspatos och är inte rädd för auktoriteter. Ända sedan du var liten har du ifrågasatt din mamma och pappas ord. På ett bra sätt! Vuxna är inte alltid logiska, det såg du tidigt igenom (he). Människor kan inte säga vad som helst till dig, för ord betyder något. Det är bra och det är så det ska vara.
 
 
 
 
 
 
 
Du frågar mycket, filosoferar gärna. Du funderar på allt från molnens hastighet till hur båtar kan flyta, sår kan läka och myggstick klia. 
 
Du är aldrig tyst. Antingen pratar du eller så sjunger du. Det är praktiskt för vi hör alltid var du är någonstans (he). Under en kväll med kortspel noterade jag låtarna du nynnade på (när du inte pratade eller tänkte högt) och det var allt från din storebrors sms-signal till Samir och Viktor, Sia och Aviccii. Du stänger gärna in dig på ditt rum och sjunger. Länge. Alla möjliga låtar. Men du är inte bara bra på att sjunga. Du är duktig på ishockey, fotboll, pyssla, måla, läsa, skriva och att leka. Jo, jag är din mamma. Så möjlig partiskhet åligger. Men ändå. Du överraskar oss varje dag med dina olika förmågor. Senast du fick frågan vad du vill bli när du blir stor så svarade du "ishockeyspelare och frisör". Det svaret speglar din personlighet. Ingenting är konstig eller omöjligt i din värld och jag hoppas det får vara så alltid!
 
 
 
 
 
 
Du är en omtyckt vän och jag förstår det. Du ser andra. Din mamma och pappa får ofta höra hur du tar yngre barn eller kompisars småsyskon under dina vingar. Du är också påhittig, rolig och har en fantastisk förmåga att spegla det barnet du leker med. Utan att göra avkall på din egen person. Din integritet är hög! 
 
Du har ett stort hjärta <3 
 
Du är så älskad, det vet du. Vi säger det till dig och din storebror, ofta. Jag kommer aldrig glömma den gången då du i skolan skulle avsluta meningen "min mamma tycker om...". Istället för att svara "att blogga", "godis" eller något annat så svarade du "mig".
 
Min mamma tycker om mig!
 
Så självklart är det för dig. Och det är sant. 
 
Jag skulle kunna skriva en hel roman om dig mitt älskade barn men jag ska avrunda nu. En sak är säker och det är att jag VET att det kommer bli något stort av dig. Oavsett vad du tar dig för (och jag är säker på att det kommer vara mycket) så kommer du genom din person att påverka människor positivt. Jag bara vet det. 
 
Vi är så stolta över dig och tacksamma över att just du kom till oss.
 
Vi älskar dig! 
 

Kommentera gärna!
Johanna

Blir så rörd över din text! Så fint du skriver om din son! 😍

2019-07-10 ♥ 12:15:49
snickis.blogg.se

Gud, vad gullig han verkar vara. Han låter lik min son, hehe. Grattis till den lille store!

Svar: Finns många fina ungar helt enkelt 😉😄
Moa DeBruin

2019-07-10 ♥ 13:21:13 » URL: http://snickis.blogg.se/
IA

Grattis på födelsedagen. Ett stort och varmt hjärta slår där kan jag förstå.

Svar: Så äre ☺️
Moa DeBruin

2019-07-10 ♥ 15:01:34
Anonym

Ahh började lipa..grattis fina människa och själ! Vilken mamma du är!! Du ser, hör och bekräftar dina barn.. älskart ❤

Svar: 😊❤️
Moa DeBruin

2019-07-10 ♥ 15:16:29
Jessica

Guuuud så fint!! Både du och din son verkar helt fantastiska. Jag vill bli en mamma som du ❤️

Svar: Är på intet sätt perfekt, men tack för fina ord 😊
Moa DeBruin

2019-07-10 ♥ 21:58:40
Elisabet

Åh, så fint skrivet! Grattis till 7-åringen!

2019-07-11 ♥ 08:59:02

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback