Köket - typ klart

Nä men ser man på! 
 
Då var vårt kök nästan färdigrenoverat. Det är färdigt så pass att vi kan använda det, men alla som har renoverat vet ju att det tillkommer småpill. Täcksidor, socklar, lister runt fönster, något handtag och sånt där grejs. Men det får ta den tid det tar.  
 
Det stora är på plats. 
 
Här kommer förebilder (obs vi hade kakel men nu kunde jag bara hitta bilder där vi hade hunnit riva det, a ja ni missar inget):
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter: 
 
 
 
 
Golvet är mycket ljusare IRL vill jag påpeka. Jag vet inte varför det blir så mörkt på bilden? Det går i alla fall fint ihop med bänkskivan. Jag är glad att vi behöll skivan under fönstret (planerar-killen på Ikea ville ta bort den) för vi använder den hela tiden som avlastningsyta. Vi har också planer på att köpa två barstolar så att vi kan sitta där och ta en morgonkaffe och titta ut på... Ja. En förrådsvägg. Men ändå. 
 
 
 
 
 
 
Vi har en vitrindel vilket jag är mycket nöjd med. Vi har inte plats för ett vitrinskåp så det här känns som en bra lösning. Vem vill inte ha vitrin i hemmet liksom? Nä. Precis.
 
 
 
 
 
 
Vår nya babyblå kaffebryggare förtjänar en egen bild. Den har inbyggd timer och jag ser SÅÅÅ fram emot att ladda den varje kväll och vakna upp till en färdig KÖPP.
 
 
 
 
Lägg av vad trevligt liksom. 
 
Älskar också att vi på inrådan av elektrikern smäckade upp många eluttag. Så skönt att ba nu ska jag vispa grädde hoppla där fanns det en kontakt och hoppla här kunde jag visst ladda telefonen  och hoppla in med kaffebryggaren där och är det någon som vill ladda något mer? En iPad? En tv? En Tessla? Vad som helst?
 
 
 
 
 
Allt utom kranen är från Ikea. Om ni ville veta. 
 
 
 
 
 
Vi är SÅ nöjda! 
 
Jag är extra nöjd med bänkskivan. Den är ljus och fin och lätt att torka av. Jag tycker också om att vi struntade i kakel och istället lät skivan "gå upp" på väggen. 
 
Vad som inte syns på bild är alla smart inredda lådor och att vårt kök överlag har ökat i effektivitet och förvaring med cirka tvåhundra procent. 
 
Japp.
 
Min man har gjort så mycket i detta. Jag är så imponerad av hans tålamod och noggrannhet.
 
Jag: Har legat i soffan och andats i fyrkant.
 
Men någon ska väl göra det?? 
 
Nu har jag nästan glömt bort hur vidrigt jobbigt det har varit med renoveringen.
 
NÄSTAN sa jag. 
 

Kommentera gärna!
Amanda

Tycker oftast att "folk" renoverar så himla trendkänsligt, men ert kök blev himla fint på ett sätt som inte skriker 2019! (In a good way)

Svar: Tack 😊
Moa DeBruin

2019-07-19 ♥ 20:59:32
Anonym

Wow! Vilken skillnad.

2019-07-19 ♥ 21:11:44
Anonym

Men wow vad fint👌🏼👌🏼

2019-07-19 ♥ 22:11:39
Anonym

Otroligt vilken skillnad, så fint. Ni behövde ett nytt kök kan man säga ☺️ Smart med bänkskivan under fönstret, man behöver all förvaring/avlastning! 👍🏻

2019-07-19 ♥ 22:20:42
Anonym

Otroligt vilken skillnad, så fint. Ni behövde ett nytt kök kan man säga ☺️ Smart med bänkskivan under fönstret, man behöver all förvaring/avlastning! 👍🏻

2019-07-19 ♥ 22:20:53
Ulrika

Supersnyggt ju :)

2019-07-19 ♥ 23:45:32 » URL: http://minitjejens.blogg.se/
IA

Skitsnyggt. Fint med den belysningen sen när det börjar bli höst och mörkt. Jag personligen skulle känna mig bra så mycket lättare att vakna upp på morgonen som det ser ut nu än de hemska deprimerande träluckorna. Och det där askträ golvet gillar jag. Mycket lyckat val.

Grattis till ett nytt kök. Och en urläcker kaffebryggare förresten.

2019-07-20 ♥ 05:38:21
Kristin Östlund

Väldigt snyggt! Trodde att före-bilden var efter-bilden först så blev ännu mer taggad sedan när jag såg efterbilden :)

2019-07-20 ♥ 15:58:56 » URL: http://kristinvitamin.blogg.se/
Anonym

Jag vill se alla smarta lösningar! Show me women!!!!

2019-07-20 ♥ 16:13:20
Anonym

Snyggt att bänkskivan fortsätter upp på väggen. Är det bänkskiva eller bara material som ser exakt likadant ut? Häfti2!

Svar: det är bänkskivan, fast en tunnare variant. Väggskiva kallar dom det, man limmar fast den på väggen
Moa DeBruin

2019-07-21 ♥ 07:50:11
Katarina

I mitt förra kök/kokvrå fanns det _inga_ eluttag (förutom två gömda bakom spis och kylskåp då). Så skulle man vispa något fick man gå ut i vardagsrummet. Vilken smart jävla elektriker som rådde er att installera många ❤️ och vad fint det blev!!

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2019-07-21 ♥ 09:16:18
Elisabet

Åh vad fint det blev! Måste kännas så härligt nu!

2019-07-21 ♥ 11:19:46
Patricia Ersson

Wow snyggt!!

2019-07-21 ♥ 21:44:43 » URL: http://lagomtenkelt.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback