Spiderchick

Middag med grillspett och en mygga
Tack för alla hejarop kring köket!
 
Igår hade vi goa vänner över. Kul att bjuda hem folk igen efter veckor av kaos och kunna erbjuda något annat än kalla färdigköttbullar på papptallrik och vatten direkt från toaletten (möjligt att jag har börjat överdriva renoveringen som var men låt mig nu skriva min egen historia okej?). 
 
Vi börjad med Apreol Spritz som är Aperol, prosecco, sodavatten, apelsin och en massa is. Perfekt startdrink. Hur enkel som helst att blanda men ser ut som en ansträngning.
 
 
 
 
 
Vi grillade kycklingspett med citron, vitlök och timjan-marinad.
 
 
 
 
Vi pratade semester, renovering, musik, jobb, framtidsdrömmar samt hur mygg och knott-fritt vi har det på vår altan och att vi borde skriva med det i Hemnet-annonsen vid en eventuell försäljning. 
 
 
 
 
 
Jag gjorde marängswiss 2.0. Det vill säga vaniljglass, grädde, bär och minimaränger. Mycket uppskattat av alla. Också hur enkel som helst att svänga ihop men ser ut som en ansträngning. Om jag ska ge er ett tips i livet så är det att göra enkla saker som ser svåra ut. 
 
 
 
 
 
Sen satt vi ute länge. Vid midnatt kom en förvirrad mygga surrandes till allas förvåning. Vi skojade om att den sänkte värdet på vårt hus med några tusen. Men sedan flög den bort och då höjdes värdet igen (pjuh). 
 
 
 
 
 
Idag sov vi till 10:20 och jag vaknade i chock?? Kan inte minnas när jag sov så länge senast. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress