Spiderchick

Senast dår´a
Min hjärna är sannerligen på semester. Jobbar ju en del hemma under sommaren men har svårt att ratta in hjärnan på jobb-mode. Vilket ju är sunt?
 
Minsta tid jag får över ägnar jag gärna åt min bok nummer två. Man måste väl ändå älska att jag skriver på bok nummer två utan att ens vara det minsta micro-utgiven med en bok nummer ett? Fick förresten veta att jag har kommit in på skrivutbildning nummer 2 till hösten vilket känns KUL! 
 
Huuur som.
 
Vad har vi ägnat åt oss i helgen? Låt oss bläddra i mitt bildbibliotek. 
 
I lördags var vi hos våra kompisar som har pool. Eller ja, det är ett spa-bad men barnen behandlar det lilla badet som om det vore en stor pool. Vid 22:30-snåret hörde vi gängets fyraåring vråla:
 
– BOOOOMBEN! 
 
På den nivån. Men va tusan. På sommarlovet får man bada hur vilt och hur länge man vill. 
 
 
 
 
 
 
Igår var vi på Billingebadet hela dagen. Sjuåringen har gått från att knappt våga doppa luggen till att kasta sig ner i vattnet. Han badade och badade och badade och ville aldrig gå upp.
 
 
 
 
 
Orkar inte med gullisen som är våra kompisars tvååring! Så här äter hon glass: Äter sin egen, tigger/kräver att få sin mamma eller pappas, inväntar att någon av de andra barnen ska tröttna på sin. Vips har hon ätit typ tre glassar. That´s my kind of girl!
 
 
 
 
 
Efter badet fortsatte vi med grillkväll. 
 
 
 
 
 
 
 
Idag sov vi till 09. 
 
Semester var det ja.
 
K H

Jisses så härligt med semester. Att dessutom ha en skrivkurs att se fram mot är ju helt otroligt. Du kommer att få en grym höst!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress