Spiderchick

Serier jag tittar på i sommar
Serier jag tittar på just nu: 
 
Stranger Things säong 3
Så så så bra! Det är inte många gånger tredje säsongen av en serie är den bästa men detta är. Jag gillar alla parallellhistorier så mycket. Egentligen är ju själva monstret är strunt samma, jag vill följa karaktärerna och deras relationer och det får man verkligen göra den här säsongen. 
 
 
 
 
 
Handmaids tale
Seriernas serie liksom, som jag älskat så mycket! Men säsong 3... Nä. I ain´t feeling it. Jag börjar i ärlighetens namn tröttna på hur June hämdlystet tittar rakt in i kameran och hur tant Lydia straffar någon och bla bla. Jag saknar ett driv framåt. Jo nu är jag en bortskämd tittare för serien i sig är viktig, spännande och välproducerad. Men ändå. I ain´t feeling it. Med det sagt tittar jag självklart. Det är som när man säger att man inte är förtjust i en viss godissort - man äter ju godiset ändå. Snälla liksom. 
 
 
 
 
 
 
Younger 
Ni vet ju att jag är besatt av Younger och har varit kär i både Charles och Josh. Säsong 5 gör mig inte besviken. Visst, en del grejer är väl övetydliga för "nu ska vi göra en poäng" men det är å andra sidan kvinnovänliga och snälla poänger så jag förlåter manusskribenterna. Jag lyssnar även på podcasten om Younger. Tips till alla er som också är fans. Här intervjuas alla som skapar Younger. Superintressant!
 
FYI: Jag är just nu team Josh.
 
 
 
 
 
Search Party
Det är en komediserie om New York-tjejen Dory som dras in i ett mysterium när en av hennes gamla vänner plötsligt försvinner. Jag gillar skådisarna massor! Serien liknar Younger i formatet, det vill säga korta och rappa avsnitt. Bra grejer!
 
 
 
 
 
I pipline: Big Little Lies, Good Girls 
 
Anonym

Du måste titta på Blindspot om du inte redan gjort det.Sååå spännande! 👍

Hälsningar

Veronica

Svar: ska spana in! :) tack för tips
Moa DeBruin

Caroline

Vart kan man hitta dessa serier då?! Typ viktigast i hela recensionen 🤣😋

Svar: åh förlåt! hehe Stranger är Netflix, Handmaids HBO, Younger Cmore, Search party Cmore
Moa DeBruin

Maria

Är Search party en komedi?! Jag trodde det var en typ ett `konstprojektserie` som bara såna konstnärliga typer fattar. För jag fattar den inte. Men säg inte hur den slutar, jag måste kolla klart den ändå!

Svar: den beskrivs som en komedi i alla fall, en svart komedi :) Jag gillar den! Är inte speciellt konstnärlig per se ;)
Moa DeBruin

Anonym

Håller med, handmaids tale säsong 3 är inte alls bra! Händer ju absolut noll. Men ändå tittar jag troget varje torsdag. Jaja, som du säger, ändå fantastiskt kvalitetsprogram, hoppas det rycker upp sig snart!

Svar: ja nu får det liksom börja hända lite som driver saker framåt... :-/
Moa DeBruin

Anonym

Younger är SÅ bra! Har dock alltid varit team Josh :p Gillar dina serietips, har nyss sett Sex education pga tips på din blogg för länge sen, och den var precis sådär att man inte ville att den skulle ta slut. Vilka fina karaktärer!

Svar: sex education är magi! så bra!
Moa DeBruin

M

Serietips - Dark! Finns på Netflix. Sett klart båda säsongerna och kan inte sluta tänka på den! Så.bra.serie!

Svar: har sett ettan, MYCKET BRA!
Moa DeBruin

Nathalie

Du bara måste ju kolla Lucifer om du inte har sett den! Den har allt 😍

Carro

Håller med Nathalie! Lucifer på Netflix. LOVE!!!

Linda

Håller så med dig om Handmaids tale, förra veckan va ju så himla tråkigt så jag knappt kände det va värt att kolla.

Svar: Enig
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress