Skrivdag var det ja

Igår satt jag som sagt på bibblan för att skriva. 
 
Syfte: Få ordning på min bok nummer två. 
 
Nej jag har inte gett ut en bok nummer ett men OM/NÄR det kommer hända och det hela blir en omåttlig succé ja då är det ju bra att vara beredd med bok nummer två? Right? Eh. He. Ja. 
 
Nä men jag tycker ju att det är roligt och man ska ägna så åt saker man mår bra av. 
 
 
 
 
 
 
Huuuuur som helst.
 
Igår kände jag att det var läge att få ordning på min berättelse. Httills har jag skrivit 57 sidor spret. Det spretar alltså.  
 
Så här: Jag kan inte skriva på känsla och volley och forma min berättelse efter hand. Det blir pannkaka. Jag MÅSTE ha en stadig struktur kring mitt berättande annars börjar historien med att min huvudperson är blond och vegan och slutar med att hon är rödhårig och älskar kebab. Alltså, omedvetet blir det så. Och då får jag gå in och addera scener där jag gör den kebabälskande veganen rimlig. Kanske lyckas jag med det men då har jag samtidigt gjort en drös andra grejer totalt orimliga och så får jag justera det och sen justera ännu mer där och sen... Ja plötsligt är berättelsen ett lapptäcke av adderingar och justeringar snarare än en röd tråd av genomtänkta händelser. 
 
 
 
 
Jag måste med andra ord skriva en detaljerad synopsis (en redogörselse över bokens handling som gärna får följa en dramaturgisk kurva) för att alls ha en chans att driva igenom en berättelse som inte spretar värre än lösögonfransar på dekis. 
 
Så det ägnade jag en sväng av gårdagen åt. Efter att jag hade ätit upp mitt snacks vill säga. 
 
Kändes bra.
 
Får jag säga att jag längtar liiiite till hösten och mer tid till sådant här?
 

Kommentera gärna!
Sofie

Hahaha! Så lätt att relatera till dig! Kebabälskande vegan, gulligt ^^

2019-07-24 ♥ 18:28:22 » URL: http://nissabo.se
Nathalie

Hahah sjukt relaterabart! Blir lika för mig oavsett vad jag ska skriva typ.. Det glädjer mig att höra att du gör sånt du gillat <3

Svar: ☺️❤️
Moa DeBruin

2019-07-25 ♥ 06:24:39 » URL: http://schmidtnathalie.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback