Digitalt dyslektisk och magisk fe

Idag har det varit fotbollsmatch för nioåring och träning för sexåring. Jag var SÅ nöjd över att  kunna tajma båda sakerna då sexåringens träning börjar halv tio och samling för matchen var 09:45 på samma ställe (Spiderpapa ej hemma).
 
– Då hinner sexåringen träna en timma och sedan har vi en kvart till godo, tänkte jag.
 
Jo. Bara det att mellan halv tio och 09:45 skiljer det inte alls en timma och en kvart. Det skiljer bara en kvart! Det här med att tänka helt fel när tider anges digitalt är inget ovanligt för mig. Jag tror att jag är digitalt dyslektisk helt ärligt??
 
Vi löste det med samåkning hur som helst. 
 
Efter sexåringens träning rejsade vi till matchen. Jag hade givetvis med mig korvväskan.  
 
 
 
 
 
 
– Mamma jag är HUNGRIG! hörde jag ett småsyskon säga. 
– Jag kan tyvärr inte trolla fram mat, suckade mamman.
 
Tur då att JAG kunde trolla fram mat! 
 
Ha!
 
– Vill du ha en korv med bröd? frågade jag barnet. 
 
Det ville han. 
 
Snacka om att dyka upp som en magisk korv-fe.
 
Nej jag vet att det kanske inte låter så glamouröst att vara en korv-fe och det finns antagligen andra typer av feer som står högre i rang. Men jag gladde barnet och mamman idag, det ska ni veta.

Kommentera gärna!
Fia

Ibland är man nöd och tvungen att ta till snabba knep :) Det gör en inte till en dålig förälder, snarare tvärtom. Om jag som förälder är trött och sur, så är det mer negativt för barnet än något annat!

2019-06-08 ♥ 21:09:02 » URL: http://razzer.se
Moster

Jag har också svårt för digitaltid. När jag för många år var på utbildning inom jobbet och bodde på hotell fanns där en klockradio som jag inte litade på utan bad min arbetskamrat väcka mig kl 7. När hon knackade på och undrade om jag var vaken svarade jag "åh, nej, klockan är ju bara 6.59. Gissa om jag fick höra det sen 😄

Svar: Kunde vart jag 😂
Moa DeBruin

2019-06-09 ♥ 15:48:27
Frida

Igår tänkte jag 'jag måste köra till stallet halv åtta för att hinna i tid till träningen. Då behöver jag gå upp kvart i sju' och satte klockan på 07.45. Det blev bråttom...

Svar: haha... du tänker som jag!
Moa DeBruin

2019-06-10 ♥ 21:54:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback