Spiderchick

Firad i förskott
Igår firade vi blivande 7-åring. Han fyller ju år 10 juli men vi samlade släkten igår eftersom allt mellan midsommar och sista juli är vanskliga kalasdatum. 
 
Födelsedagsbarnet fick önska tårta enligt tradition. I år blev det en med jordgubb och vit choklad (till mammans lycka). 
 
Självklart ser ni att tårtan har ett Overwatchmärke. Givetvis vet ni att Overwatch är ett tv-spel. 
 
 
 
 
 
Givetvis vet ni också att den grå figuren på sidan heter Genji. Det är inget ni behöver googla eller fråga ett barn mer allmänbildad än ni. Neeeej då. 
 
 
 
 
 
Vi fick leka tetris med varandra för att få plats i vårt pyttelilla vardagsrum. Har vi fler än två gäster (igår var vi över 20 personer) eller tar in en julgran måste vi möblera om. Men finns det hjärterum så, ja ni vet. 
 
 
 
 
Ni minns kanske att jag brände min hand på kokande kaffe när minsta barnet fyllde 5 år? Igår var det min brors tur att bränna handen - även han på kokande kaffe. Ursäkta men vad händer? Är det här en ocharmig tradition vi håller på att sätta i rullning?? Vems hand står näst på tur??
 
Jag fotade inte brännskadan.
 
Jag fotade mig själv istället. 
 
 
 
 
Efter ett 2012-quiz blev det fotbollsstraff-turnering efter önskemål av födelsedagsbarnet. Snart stod regnet som spön i backen men spelarna kämpade på och sprang inomhus vart efter de åkte ut ur turneringen. 
 
 
 
 
Så fint med kalas ändå.
 
Att omringas av människor som älskar en. Att få massor av uppmärksamhet, sång, tårta och presenter såklart. Det är alla barn sannerligen värda att få uppleva.
Wolv

Haha nu måste jag dryga mig, men overwatch finns på datorn också ;) Det är alltså inget renodlat tv-spel!

Svar: aaa såklart! :) har liksom ingen aning, detta är verkligen en grej mina barn vet väldigt mycket mer om hehe
Moa DeBruin

MY

Har också en son med födelsedag den 10 juli men firandet av honom får vänta för måste klara av att fira storebror som fyller på måndag först. Två släktkalas skall alltså klämmas in mellan midsommar och sista juli och två barnkalas innan skolavslutningen. Fast nu börjar de tack och lov bli så gamla att de inte bryr sig så mycket om de där barnkalasen. Du behöver i alla fall aldrig gå i skolan och skriva prov på sin födelsedag brukar jag trösta med när de tycker det är orättvist att de fyller år på sommaren när alla (inkl vi själva ibland) är bortresta.

farmor

Härligt snygg klänning!

Anonym

Hahah har en 7åring men ja, han spelar inga spel så hade ingen aning om det där spelet 😂 inte han heller. Så nu har vi googlat 🤪

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress