Fönsterputs i kaos

I lördags hade vi besök av en fönsterputsare mitt i all renoveringskaos! Vi hade lust att avboka men det var viktigt att han fick komma in och se över alla fönster eftersom de är nya. Det har med försäkringar och grejer att göra. 
 
Stackar´n fick stiga på och se vad han kunde göra.
 
 
 
 
 
 
 
Oj nu står det visst en kaffebryggare i sovrumsfönstret jag kan flytta på den! Va? Kan du inte öppna fönstret i vardagsrummet på grund av att det står en brödrost, ett paket makaroner och sjuttio kilo monteringsbeskrivning på fönsterbläcket? Jag hjälper dig! Ska jag förresten lyfta dig över lådorna? Inte? Oj, nu råkar det tyvärr stå en spis framför fönstret på framsidan så om du bara flyttar på den... 
 
Ungefär så. 
 
Det kan eventuellt ha varit någon slags skräckupplevelse för stackar´n. Men rena blev fönstren!
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Haha, tack för läsningen Moa!

Jag låg just i denna stund och gruvade mig för att ta tag i fönsterputsningen eftersom jag fram tills nu tyckte att det är så mycket grejer ivägen och att det är så mycket att flytta runt på! Allt är ju verkligen relativt, så tack för att du gav lite perspektiv!🌻 Hoppas ni snart slipper byggkaoset, vet mer än väl hur enerverande det kan vara!

Svar: haha ja allt är relativt ;) Lycka till med putsningen!
Moa DeBruin

2019-06-04 ♥ 07:11:45

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback