Spiderchick

Kalasdag
Idag har sexåringen fått ha sitt HETT efterlängtade kompiskalas. 
 
Han har längtat efter det här SÅ länge. Förra året blev det aldrig av att han hade något kalas för kompisar. Han fyller ju år 10 juli och ja, semestern kommer lätt emellan när man har en så somrig födelsedag. Vi firar alltid massor med familj och släkt såklart och jag tänkte att han nog inte skulle tänka så noga på att det inte blev något för just kompisarna. Men se det missade han inte.  
 
– Mamma jag har inte haft något kalas för mina kompisar sedan 2017... sa sexåringen till mig i början av året. 
 
Snacka om KOLL! Och snacka om att det dåliga mammasamvete slog ner lika hårt som en snorsträng i februari. 
 
Vi började genast att planera för kalas med kompisarna och nu har han haft nedräkning sedan mars ungefär, med rutor och kryssa för-system och allt. 
 
Idag! Äntligen!
 
Sista timman innan det var dags, ja då gick minuterna lååååångsamt det ska ni veta. Det kan mycket väl vara så att det gick 120 sekunder på en minut just då. 
 
Men sen...
 
 
 
 
 
Lillkusinen var med på ett hörn. Det var hans första gång på ett lekland. 
 
 
 
 
 
 
Bollhav och rutschkanor i all ära - absolut roligast tyckte ettåringen att leklandets stora klocka var. Den pekade han på så många gånger och utropade OCKA att den till slut var ja... Helt utpekad. Kan man säga. 
 
Anneli

Drömmer jag? Skrev du inte ett inlägg om att barnen inte ville gå ut? Vad hände? Censur??

Svar: Du drömmer inte. Jag tog bort det inlägget. På nätet blir allt så svart eller vitt och jag kände bara att jag framställer mina barn som om de inte gör annat än sitter inne, vilket verkligen inte är korrekt fakta :)
Moa DeBruin

Mamma M

Känner så väl igen...med en son som fyller år 26 December. Svårt att få till det där. Ibland har vi kört en sommarfest eller bara gjort något speciellt han vill göra som lite kompensation. Hoppas det blev ett lyckat kalas 🙏🏻

Svar: 26 dec känns också som typiskt svårt datum att få till barnkalas. Men som du säger kan man ju faktiskt ställa till med kalas lite när som helst :)
Moa DeBruin

Anna Maja

Haha aldrig är en minus så lång som när man väntar på kalas, eller jultomten/julklappar eller är höggravid och väntar på att bebisen ska komma ut. ;) Men allting brukar ändå hända förr eller senare, mot alla odds :P

Svar: ja det är ju så ;)
Moa DeBruin

Anneli

Aha - fattar men tråkigt. När man skriver humoristisksa inlägg blir det lätt en ”överdrift” för att göra en poäng. Synd att alla inte fattar det - jag njuter av att läsa dina inlägg i alla fall.

Svar: tack snälla :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag tycker det är synd att du tog bort det. Det var ett bra inlägg som nog hjälpte många, bl a mig, när man ser till hur många kommentarer du fick. Att ett inlägg kan sammanföra oss och se att andra har samma eller likartade bekymmer är ju fantastiskt. Också kul att läsa hur andra har löst situationen. Inlägget gav också en fin, nyanserad och mänsklig vinkel på er familj. 😊 kram!

Svar: Fats det kändes som att ingen kände igen sig förutom typ en eller två haha? Tack ändå för pepp snälla! Bara jag som fick ett konstigt ångest-ryck måhända.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress