Spiderchick

Köket - en uppdatering
Hur går det då med köket? Dags för en uppdatering tänker jag. 
 
Så här ser det ut just nu:
 
 
 
 
 
Som ni ser har vi fått både kyl, ugn och häll på plats. Plus att vi har kran med rinnande vatten!! 
 
 

 
 
Det känns så bra! Det blir såååå fint och vi är så nöjda med val av luckor och bänkskiva. 
 
 
 
 
 
Idag kommer elektrikern och ska fixa belysningen och ja... Lite annat som jag inte har någon aning om. Jag har lämnat all projektledning till min man som har varit fantastisk i denna röra. Shit vad han har kämpat med montering och kontakt med tusen olika personer medan frugan har legat i soffan och andats i fyrkant.
 
Det har INTE varit roligt att renovera och jag rekommenderar cirka ingen att göra det om man inte absolut måste.
 
Konstigt nog har vi inte bråkat något jag och Spiderpapa? Att stå utan kök och rinnande vatten i närmare en månad är ju annars som gjort för romantik fast precis tvärt om.
 
Istället har vi skrattat jäkligt mycket? Möjligen på gräns till hysteri vissa gånger men ändå. 
 
Vi har i synnerhet fnissat varje gång en hantverkare/elektriker/rörmokare/random person på bredaste västgötska har utbrustit nä men dä där tarn´te ja duvet. Läs: Det där tar inte jag, det där får någon annan lösa. För det har varit standardsägningen under den här renoveringstiden. 
 
Det ena måste hela tiden överlappa det andra och elektriker kan inte göra si innan rörmokare gjort så och så vidare och så vidare. Men hey! Vi har haft fantastisk hjälp av trevliga personer som slagit knut på sig själva för att undsätta en liten köks-lös familj så jag klagar inte. 
 
På onsdag ska vi ha kalas för blivande sjuåring med hela tjocka släkten och då vore det roligt om köket var helt klart. Håll tummarna.
 
 
Anonym

Vilket fint kök du har! Grattis!🌺

Svar: tack :)
Moa DeBruin

Pia

Haha ja... renovera är INTE kul! Vi bodde utan kök och badrum (hade mulltoa) i flera månader.., med en nyfödd 😅 Puh. Fattar inte hur vi orkade! Men det gjorde vi och förhållandet blev starkare av den perioden! Nu har vi både kök och badrum (med riktig toa!) sån lyx 😂👍🏻😁

Svar: oj oj starkt jobbat!
Moa DeBruin

Pia

Jättefint föresten!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress