Sommarlovsfällan

Nu har barnen sommarlov. 
 
Närmare 8 veckors ledighet(ish) väntar. Jag och Spiderpapa jobbar nästa vecka men då har barnen förmånen att vara hos min bror och Hanna som självmant erbjöd sig att ha barnen så de slipper gå på fritids. Påminn mig om att jag ska erbjuda mig det samma till mitt syskonbarn. Eller nä det behöver ni inte påminna mig om för den lille gullegrisen vill jag ju vara med 24/7!!!!
 
Hur som helst. Sexåringen kickade igång lovet med att bygga en fälla. Ändå en rimlig grej att inleda sin lediga tid med. 
 
 
 
 
 
"Stå på dena platan och dra i penan".
 
 
 
 
 
Ursäkta men vem skulle inte lyda den uppmaningen??? Som gjort för att varenda person som korsar vår hall ska gå i fällan.
 
Meningen är sedan att när någon står på plattan och drar i pennan ska sovunderlaget välta och fälla personen till marken.
 
Syfte: Oklart. 
 
Summering: GE - NI - ALT. 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Fina barn som visar omsorg om fången genom att låta ett mjukt föremål falla över den.

Svar: haha ja fint ändå :)
Moa DeBruin

2019-06-14 ♥ 16:04:34
E

Härlig unge! Det är vad jag kallar en bra fälla!

2019-06-14 ♥ 16:09:03
Mamma

Mycket kreativt gjort! Jag kommer gå på det helt klart😀 Lille grabben har ett hjärta av guld❤️ Så fint att ta av sina sparpengar o köpa något kul till lillkusinen❤️

Svar: ja det var väldigt fint gjort :)
Moa DeBruin

2019-06-14 ♥ 20:48:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback