60-årspartaj!

Igår gick min mammas 60-årspartaj av stapeln. 
 
Jag och min svägerska Hanna hade ordnat med lekar, quiz och lite annat spex. 
 
 
 
 
 
Här står jag och Hanna i någon slags omfamning. Helt galet vilken tur jag har haft med svägerska? 
 
 
 
 
 
 
Vi överraskade mamma med stans bästa trubadur, tillika vår vän Mattias, som ledde en livequiz. Låtvalen gick rätt in i målgruppen (jo jag jobbar med marknadsföring, korrekt gissat) med glad allsång till följd. Själv var jag mest glad att jag fick höra min favoritlåt Han tog av sig sin kavaj med Lasse Berghagen hela TVÅ gånger. Egentligen heter den En kväll i juni men vem vet vad det är för låt? 
 
 
 
 
 
 
Strax efter klockan 20 somnade sexåringen på en filt i kapprummet. Något senare gjorde nioåringen honom sällskap. Praktiskt med barn som kan somna över allt. 
 
 
 
 
 
Mamma fick många fina ord sagda om sig igår. Något många ofta säger om mamma är att hon är väldigt rolig. Jag är enig. Mamma är helt klart en av de roligaste människorna jag känner. Det finns alltid en punchline på lut. Inte på något krystat "se på mig" sätt (tvärt om tycker hon inte om att vara i centrum) utan det är bara så mamma är. Man har alltid nära till skratt när man är med henne. Samtidigt är hon lojal, pålitlig, omtänksam och snäll. Hon är är hemmakär, spelar gitarr och snapstjärtar* gärna med kollegor och barnbarn. 
 
Jag älskar dig mamma <3
 
* Mammas egna ord för Snapchatta
 

Kommentera gärna!
Anonym

Tack för en trevlig fest igår. Ni hade ordnat det så fint. En toppenmamma har ni och jag en go, trevlig OCH rolig arbetskamrat😉

Svar: 😄🙌🏼
Moa DeBruin

2019-03-24 ♥ 18:21:35
Josefin

Åh min mamma fyller 60 i maj och jag har sån p-a-n-i-k för vad vi ska ordna!! Har du (eller någon annan snäll själ här inne) några tips? Både presenttips eller tips på någon kul aktivitet att hitta på, eller quiz som ni gjorde? Alla tips är välkomna!

Svar: Kan tipsa i ett inlägg ☺️
Moa DeBruin

2019-03-24 ♥ 21:32:50
Kusin E

Och en rätt bra moster är hon också måste jag säga 💕

2019-03-24 ♥ 21:37:53
Malin

Jag vill gärna också ha tips på lekar mm man kan ha! Planerar fest för en väns 30årsdag. Det står helt still när jag tänker på lekar/aktiviteter. Gärna som passar större sällskap!

2019-03-24 ♥ 23:48:27
Mamma

Tack för fina ord❤️ Det blev en sådan rolig fest, för ni hade ordnat det så bra, egen trubadur, jo jag tackar!! Sen har jag ju också fantastiskt fina vänner som verkligen vet hur en fest ska festas, om man säger så🥳😀

2019-03-25 ♥ 19:13:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback