After work

Igår bjöd jag hem ett gäng kompisar för after work. 
 
 
 
 
 
Så. Himla. Trevligt.
 
Vi drack bubbel, käkade tacos, spelade spel unt so weiter. Jag skrattade tills magen värkte och blev helt klart några grader rynkigare kring ögonen. 
 
Och jag tog inte en enda bild. Detta på grund av att jag inte ägnade min telefon en tanke på hela kvällen. Det var ju t... 
 
TOPPEN SUNT! 
 
Jag giver er en bild på morgonens disk istället. Som ett bevis på att det faktiskt har hänt trots att det inte ligger ute på Instagram story. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi snart iväg på handbollsmatcher, min man ska spela in en musikvideo, det är kalas som ska skjutsas till och en middag med släkten. Det känns inte som en jättevild chansning att den här lördagen kommer gå i ett kick?? Men jag klagar inte. 
 
Över och ut after work-salut
 
 

Kommentera gärna!
Sanne

Det är så man vet att man har haft genuint trevligt. Förresten, dem randiga skålarna, var har du köpt dem? Jag har tallrikar och koppar hemma med samma motiv, men har aldrig sett dem i skålar. Vore kul att komplettera! Tacksam för svar! :)

Svar: Från Hem&Hobby som ligger i Hjo, om du bor i närheten? 🤔😊
Moa DeBruin

2019-03-16 ♥ 18:25:27 » URL: http://smajl.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback