En helg i Stockholm

Vilken najs helg vi hade i Stockholm! 
 
Vi åt bland annat middag på KoPanang. För er som inte har varit där kan jag berätta att det är en temarestaurang med små broar, kojor och tusen ljusslingor. Vi blev placerade i restaurangens tuk tuk. Vi satt alltså i en bil och åt, till barnens stora förtjusning. Mitt under middagen släcktes restaurangen ner och det blev det "åska".
 
Mycket spännande och antagligen väldigt blasé för de som jobbar där. 
 
 
 
 
 
 
Vi bodde på Friends arena hotell. Ett hotell som kanske inte är något för trypofobiker då det genomgående temat är HÅL. Eller prickar. Någon skrev på instagram att hålen ska spegla Zlatans "svettprälor"? I dunno.
 
 
 
 
 
På hotellet mötte vi upp min mans kollega och hans familj. Barnen fann genast varandra och det vet alla föräldrar att kompiskemi mellan kidsen är väldigt fint att bevittna. 
 
 
 
 
 
En viss liten herre gjorde en favorit i repris och somnade i höjd med bidrag nummer sex. Sedan sov han sig igenom hela finalen inklusive promenaden tillbaka till hotellrummet. Morgonen därpå förnekade han bestämt att han hade sovit. Han hade citat "bara blundat" och citat "hört allt". Vi tror honom givetvis. 
 
 
 
 
 
Finalens vinnare blev som bekant John Lundvik vilket möjligen var en promenadseger. Han hade sannslöst mycket stöd i arenan. Så fort hans namn nämndes jublade alla. Jag tycker att han var en mycket värdig vinnare!
 
Över och ut arenatjut. 
 
 

Kommentera gärna!
Nea

Låter som att ni haft det mysigt! Är så grymt fascinerad över barn som kan somna så... mina två stora måste verkligen läggas på rätt plats, aldrig att någon av dem somnar i soffan eller så. Min äldste, snart 9 år hade kunnat dygna utan problem... Lillskrutten på tre månader får jag sätta min förhoppning till, men troligtvis brås hon på brorsorna!

Svar: vår stora skulle heller aldrig kunna somna så, men denna minste han... Ja han kan sova hur och var som helst :) spännande att se hur din minsta blir då :)
Moa DeBruin

2019-03-11 ♥ 10:51:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback