Fredagslista

Jag snodde en lista med frågor från Regina
 
Hur mår du idag?
Im fine thanks for aaaasking *uttalas med brittisk accent*
 
Något som är störigt?
Alla de saker som alltid är borttappade i vårt hushåll är ett ständigt störningsmoment men varför haka upp sig på sånt? 
 
Vad har du för ringsignal?
iPhones allra mest vanliga. Ändå vet jag DIREKT varje gång det ringer att det är just min telle av alla som låter. Det är som att man alltid kan höra när det är ens eget barn som ropar.
 
Min sms-signal är ett kort pling
 
 
 
 
 
 
Beroende just nu?
Grönkålschips. Det vattnas i munnen på mig bara jag skriver det. Jag är BE-SATT. Grönkål is my life!
 
Säg något dialektalt du säger?
Kôrv. Älskar att säga kôrv. Säger jag korv så tycker jag mig att ha slösat bort chansen till ett riktigt gött uttal. 
 
Godaste snabbmaten?
Räknas halloumi? Jag steker alltid det när jag vill ha något snabbt och gott. Lägger det i ett tortillabröd och tillsätter lite grönsaker. Snabbmat indeed.
 
Vad var din första mejladress?
moa@spray.se något sådant. Något med spray i alla fall. Annars var olika varianter av SpiceGirls-namn populärt så där i mailadressens begynnelse. 
 
Något fint?
Okej varning för gölligöll-skryt. Men för ett tag sedan hittade jag ett 8 sekunder långt klipp i min telefon som sexåringen hade spelat in i smyg. Han såg sig lite finurligt omkring innan han tittade in i kameran och viskade shyyyyy säg inte det här, men min mamma är jättejättebäst, hon är bäst i hela världen. ATT jag kommer spara detta klipp <3
 
 
 

Kommentera gärna!
Tinis

Alltså sitter här och storbölar när jag läste om videon. Har haft det jättekämpigt med min sex månaders bebis och känt att jag inte räcker till alls och att jag är så himla slut. Om jag hittar en sådan video en dag som bara är 1% så gullig som den så kommer jag vara nöjd hela livet!!! ❤❤❤❤❤❤❤ så himla fint ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Svar: Åh <3 I feel you! Jag hade också kämpiga bebisperioder (speciellt med första) och mådde väldigt dåligt över sömnbrist och känslan av att inte räcka till. Det blir bättre och det kommer kännas lättare, det lovar jag. Pepp och kram till dig!
Moa DeBruin

2019-03-15 ♥ 09:17:09 » URL: http://tinis.me
Marie

Alltså jag har varit besatt att grönkålschips under flera månader. Sen provade jag att göra svartkålschips istället. Oh my lord säger jag bara. Dom blir ännu godare. Du måste testa.

Svar: oj oj! ska testa!
Moa DeBruin

2019-03-15 ♥ 16:12:26
Borran

Alltså videoklippet!!!!!!!!!!! Skoja man lipar! Så gulligt att det inte är klokt! Lelle sötplutten❤️😍❤️😍❤️

2019-03-17 ♥ 10:25:49

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback