In the pipe line just nu so to speak

Saker i pipeline just nu: 
 
• Planera kök
Ja ni vet ju. Har inte ens börjat. Har redan bränt ut mig. Nä men, idag ska vi maila en del ändringar kring planeringen. Bland annat tycker vi oss inte behöva köpa en ny diskmaskin utan behåller vår gamla som ännu funkar fint. 
 
• Planera min mammas 60-årsfest
Imorgon har mamma 60-årspartaj. Jihooo! <3 Jag har blivit en hålla-i-trådarna-person för detta. "Ni kan väl fixa" har mamma bett för att sedan vara delaktig i allt plus är den som kommer med alla idéer. Är det så det fungerar när man är mamma till dom som man ber planera festen? Jag tror det.
 
 
 
 
 
 
 • Springlopp
Har anmält mig till något slags lopp. "Vad bra då har vi anlednig att träna innan" sa min kompis som också ska med. "Vad bra då har vi en anledning att VILA extra mycket eftersom vi ändå ska träna under loppet", kontrade jag. 
 
Över och ut fredags-salut

Kommentera gärna!
Anonym

Åh, helt rätt att tacka nej till diskmaskin! Vi har köpt hus och med huset följde en ikeadiskmaskin. Jag avskyr den. Har man inte ikeaglas, -tallrikar, osv så PASSAR inte grejerna i maskinen. Får ett mindre psykbryt varje gång jag fyller maskinen för att glas ramlar omkull. När chansen kommer ska jag byta ut diskmaskinen DIRR!
Tack för en bra blogg 😊

Svar: Tack själv! :) Så bra att få bekräftat att vi gör rätt hehe. Nä men det är ju också rätt dumt att slänga ut en helt fungerande vitvara, bättre att byta ut den när den inte längre fungerar :)
Moa DeBruin

2019-03-22 ♥ 08:37:01
Anonym

Också gällande diskmaskinen... superbra om ni inte behöver byta ut den, jättebra att kunna ta tillvara på vitvaror som fortfarande fungerar! Enda jag skulle tipsa er om är att verkligen kolla så att den gamla maskinen passar i det nya köket. Ikea har ändrat höjden på socklarna (förr 15 cm - nu 8) och det kan göra att det ser väldigt konstigt ut med en gammal diskmaskin i ett helt nytt kök, att det alltså kan glappa lite både över och under (även om den alltså ser ut att stämma in på yttermåtten. Såklart så kommer det ju fortfarande fungera rent praktiskt, men kan ju kännas lite trist att lägga så mycket på ett helt nytt kök, men att det sen syns så tydligt att den gamla maskinen inte passar in, pga ändringar i måtten. 😊

Svar: det ska vi kolla upp! Tack för tips :)
Moa DeBruin

2019-03-22 ♥ 11:43:14

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback