Spiderchick

Jag är inte vad jag får gjort
Idag klickade jag hem ett fantastiskt print av Jessica Johansson.
 
 
 
 
 
 
Queen of fucking nothing. Jag vet inte varför men det träffade mig rakt i hjärtat?
 

Kanske för att jag det senaste året har blivit så TRÖTT på all den produktivitet som jag hela tiden blir matad med på sociala medier. Att jag får för mig att mitt liv också måste vara jobb dygnet runt, minst två resor i månaden, nätverkande och event varje vecka. En latte i farten, ett restaurangbesök här och ett yoga-retreat där. Två böcker som skrivs, ett bröllop som planeras och ett badrum som marmoreras med vänsterhanden samtidigt som bostadsrätten säljs och byts upp.

 

Men kanske också för att jag ända sedan tonåren har trott att jag måste vara produktiv för att duga? Att jag ÄR vad jag FÅR GJORT.

 

Eller att jag som kvinna matas med att det enda rätta är ett perfekt hem matchat med perfekt ”glow” och fransar som uppstår på salong var tredje vecka. Obs! Inget fel med glow och salongsfransar men jag orkar inte med det (också) - jag vill duga ändå. Precis som ni kanske inte orkar med det jag gör men vill duga ändå. Och det GÖR ni ju. Duger alltså. Jag med.

 

Jag klickade hem det här printet som en försenad 8 mars-present från mig till mig. Jag ska hänga det i vardagsrummet så jag ser det när jag ligger i soffan och pillar mig i naveln. Som en påminelse om att det är okej att vara noll produktiv. 

 

QUEEN OF FUCKING NOTHING. Så jäkla gött.

 
Pia

Håller helt med! Blir så irriterad när jag märker hur påverkad jag blir av allas fläckfria hem och perfekt klädda barn osv överallt..... känner mig misslyckad tillslut, i onödan! Bra inlägg! Tack ❤️

Svar: Verkligen i onödan! Du duger som du är 😘
Moa DeBruin

Maja

UNDERBAR print! Vill ha en jag med!!! tack för tipset

Malin

Den där träffade denna 25åring rakt i hjärtat. Loggade ur från sociala medier i oktober för jag baea kände att nej. Jag orkar inte mer. Har aldrig mått bättre?! Nu läggs all tid på sambo och sonen. Väntar nu vårt andra barn och läser din blogg varje dag för jag känner att den är så mycket feel Good! Tack Moa! Sett dig några gånger i Skövde men inte vågat gå fram och berätta hur grym jag tycker du är! Kramar från Mölltorp!

Svar: Bra beslut! Och tack för fina ord snälla! kram! :)
Moa DeBruin

Jenkan

Håller med föregående skribent att det är en sån härlig opretentiös feel good över din blogg. Jag börjar bli så less på den här hetsen att jämnt hitta på spännande aktiviteter och köpa nya roliga prylar eller fina kläder. Det är väldigt befriande att för omväxlings skull läsa om någon som ser glädjen och humor i de små sakerna, det inspireras jag av allra mest. Det är verkligen en egenskap som jag beundrar och som du besitter.

Svar: Åh tack snälla du! Dina ord gör mig glad <3
Moa DeBruin

Kristin Östlund

Så bra skrivet! Lätt att bli påverkad av vad alla andra visar upp på sociala medier och liknande men man måste påminna sig om att vi inte ser hela verkligheten. Vi måste sluta jämföra oss med en vinklad perfekt värld.

Svar: Precis, det är ju ofta bara en procent av verkligheten :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress