Spiderchick

Jobb i Jönköping
Jag befinner mig för närvarande i Jönköping. Sitter och jobbar på Asecs omgiven av ett gäng pensionärer som fascinerat följer mina fingarar över tangenterna.
 
– Dig kan man inte tävla med! utbrast en av dem. 
– Kul att kunna imponera, svarade jag och menade det. 
 
 
 
 
 
 
 
Samtidigt som detta RIVER hungerna i mig. Min man är också i Jönköping på jobb och jag hoppas att han dyker upp snart så att vi kan äta lunch tillsammans. 
 
I eftermiddag har vi möte med Ikea igen, angående köket
 
Vi har som sagt en del ändringar som vi vill justera både på själva ritningen och vad gäller offerten. Vi ska behålla diskmaskinen (om måtten fungerar) och sen vill vi ha vitvaror i en något lägre prisklass. Men tydligen är jag nu rädd för att upplevas som snål?? Jag är rädd att  Ikea-personen ska bli sur??
 
– Om ni inte väljer en micro för 7000 kronor kan ni lika gärna SKITA I HELA RENOVERINGEN!! är jag rädd att han kommer skrika. 
 
Och så kommer halva Ikea att stirra ut oss och undra vad i hela friden vi ens gör där om vi inte är beredda att länsa hela sparkontot och ta minst fyra sms-lån. 
 
A ja. Ni kan väl hålla tummarna att vi inte blir utskällda.
Matilda

Vi håller också på att planerar kök och fick ett ”förmånligt” erbjudande av en annan leverantör för vitvaror mm. Men en mikro för 7000 kr???? Jag värmer mest tevatten i mikron så varför skulle man lägga den summan? Och varför ska man lägga 9000 på en disko från ett märke när Ikea har en bra för en niondel? Jag tycker inte det handlar om snålhet utan det ska ju finnas ett mervärde för ett ökat pris som motsvarar en ökad funktion, annars får det vara!

Svar: I sanningens namn var den här micron även en ugn. Utöver en ugn som bara är en ugn. Men vi behöver inte två ugnar. Och en vanlig micro duger fint :) Och ja man ska ju inte känna att det handlar om "snålhet" utan bara ren rimlighet
Moa DeBruin

tigerlilja

Nu måste jag skriva första kommentaren (jag tillhör dina mycket entusiastiska läsare sen länge) - min ena son jobbade ett tag på ikea kök (inte där du handlar), och jag lovar dig, dom är hjältar där, vana vid det mesta. Och folk som köper sina kök på ikea vill ha valuta för pengarna. Kör!

Svar: tack tack för lugnande ord :)
Moa DeBruin

Ahl

Välkommen till Jönköping :)

Svar: tack tack :)
Moa DeBruin

Marie

Vi har i tidigare hus satt in kök både från Marbodal o Ballingslöv. Nu i tredje huset har vi satt in Ikea kök och enligt mig är det lätt det bästa och mest prisvärda. Sen att jag haft turen att min man är snickare och själv ritar Ikea kök till många kunder gör ju inte mig något alls!

Svar: Så praktiskt! 😁 skönt att höra att ni är nöjda!
Moa DeBruin

Pia

Vi valde också Ikea-kök. Smidigt och bra! Spis och ugn hittade vi på blocket! Gamla kylen, frysen och micron får vara kvar tills dom inte funkar :)

Svar: grymt!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress