Korsbefruktning

En liten uppdatering kring mitt bokskrivande...
 
Jag är för närvarande hyfsat trött på min historia. Jag har ju levt med den varje dag i ett antal veckor nu och plötsligt känns den gammal och "gjord". 
 
Istället har jag börjat tycka att den berättelsen som jag skrev först, och sedan skrotade, är himla bra?
 
– Nä men vilket SPRÅK! Vilken TON! berömmer jag mig själv när jag läser igenom mina gamla texter. 
 
Va?
 
Hur ska jag ha det?
 
Håller alla aspirerande författare på så här?
 
Jag blir en liten aning gnutta knäpp på mig själv. 
 
A ja nu har jag i alla fall börjat korsbefrukta min berättelser. Jag plockar bra delar från det gamla manuset och inseminerar i det nya med förhoppning om resultat inom nio månader. Och ja, jag är övertygad om att man använder IVF-språk inom bokförlagsvärlden. Inga konstigheter.  
 
 
 
Har suttit på bibblan och jobbat idag. 
 

Kommentera gärna!
Inne hos Ina

Jag har också skrotat min text. Planerar det jag ska skriva egentligen nu, men planerar att plocka in saker från mitt första manus. Så jo, jag tror att det är helt normalt 😁

Svar: hehe skönt att höra!
Moa DeBruin

2019-03-07 ♥ 18:28:26 » URL: http://innehosina.com
Maja

Såg att det finns reklam för bröstoperation på din blogg, fattar att du inte har full kontroll över reklamen men det kändes inte helt rätt :) ifall du kan göra ngt åt det. Lycka till med boken! kram

Svar: Va?!? Var det en Google-annons eller banner längst upp? Print screena gärna och maila mig om du ser igen! Självklart ej ok. Tack för du sa till!
Moa DeBruin

2019-03-08 ♥ 08:59:34

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback